loader
DÜNYA GÖÇMENLER GÜNÜ

DÜNYA GÖÇMENLER GÜNÜ

Antalya Ak Parti Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 18 Aralık Dünya Göçmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti:

“Tarih boyunca yaşanan mülteci sorunu günümüzün de en önemli insani krizleri arasında yer almayı sürdürüyor. Bugün, tüm dünyanın gözü önünde gerçekleşen insanlık dışı zulümler 65 milyondan fazla insanı evinden ve yurdundan mahrum bırakmıştır.

Uluslararası toplumun ataletine her fırsatta karşı çıkan Türkiye, 4 milyona yakın sığınmacıya ev sahipliği yapıyor ve onlara yaşanabilir bir hayat sunmak için gereken tüm fedakârlıklarda bulunuyor.

Bizden el isteyenlere dilini, dinini, ırkını sormadık, elimizi uzattık. Bugün ve yarın da onların yanında olacağız. Dünyanın dört bir yanındaki çığlıklara kulaklarımızı kapatmadık, kapatmayacağız. Çünkü biz mazlumların ümidiyiz, çünkü biz Türkiye'yiz. 

Bu vesile ile Ülkemizde ve dünyanın her yerinde anavatanından kopup çeşitli sebepler ile başka memleketlere göç etmek zorunda kalmış göçmenlerin ‘18 Aralık Dünya Göçmenler Gününü  en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.


Etiketler: ANTALYAAKPARTİ ATAYUSLU DÜNYAGÖÇMENLERGÜNÜ TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

KARİYER MERKEZİ

KARİYER MERKEZİ


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi Kariyer Merkezi, yaklaşık 5 yıl içinde merkeze kayıt yaptıran 34 bin 398 kişiyi 34

bin 540 ayrı işe yönlendirdi. Yönlendirmeler sonucunda 4 bin 194 kişi, Kariyer Merkezinin insan

kaynakları hizmeti verdiği firmalarda işe yerleştirildi.

Muratpaşa Belediyesi Kariyer Merkezi, ...

25 metrelik uçuruma düştü

25 metrelik uçuruma düştü


7 yıl önce Best Haber

Antalya'nın Kemer ilçesinde 25 metrelik uçuruma düşen Yusuf Kızılkaya (42), ağır yaralandı. Kuzdere Mahallesi Sapadere mevkisindeki ormanlık alanda bir arkadaşıyla alkol alan Kızılkaya, dengesini kaybederek düştü. Arkadaşının ihbarıyla gelen jandarma ve itfaiye ekiplerinin çal�...

Alman turist 'Beni çöpe atın' yazılı notla ölü bulundu

Antalya'nın Alanya ilçesinde yerleşik yaşayan 57 yaşındaki Alman uyruklu erkek turist yalnız kaldığı evinde ölü bulundu. Turistin evinden "Beni çöpe atın" yazılı kağıt çıktı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde yerleşik yaşayan 57 yaşındaki Alman uyruklu erkek turist ya...