loader
DÜNYA GÖÇMENLER GÜNÜ

DÜNYA GÖÇMENLER GÜNÜ

Antalya Ak Parti Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 18 Aralık Dünya Göçmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti:

“Tarih boyunca yaşanan mülteci sorunu günümüzün de en önemli insani krizleri arasında yer almayı sürdürüyor. Bugün, tüm dünyanın gözü önünde gerçekleşen insanlık dışı zulümler 65 milyondan fazla insanı evinden ve yurdundan mahrum bırakmıştır.

Uluslararası toplumun ataletine her fırsatta karşı çıkan Türkiye, 4 milyona yakın sığınmacıya ev sahipliği yapıyor ve onlara yaşanabilir bir hayat sunmak için gereken tüm fedakârlıklarda bulunuyor.

Bizden el isteyenlere dilini, dinini, ırkını sormadık, elimizi uzattık. Bugün ve yarın da onların yanında olacağız. Dünyanın dört bir yanındaki çığlıklara kulaklarımızı kapatmadık, kapatmayacağız. Çünkü biz mazlumların ümidiyiz, çünkü biz Türkiye'yiz. 

Bu vesile ile Ülkemizde ve dünyanın her yerinde anavatanından kopup çeşitli sebepler ile başka memleketlere göç etmek zorunda kalmış göçmenlerin ‘18 Aralık Dünya Göçmenler Gününü  en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.


Etiketler: ANTALYAAKPARTİ ATAYUSLU DÜNYAGÖÇMENLERGÜNÜ TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Yörsiad_Yörük tadında sohbetler

Yörsiad_Yörük tadında sohbetler


6 yıl önce Best Haber

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici İş Adamları Derneği ) Gastronomi tarafından düzenlenen 'Doruk Özkan ile Yörük Tadında Sohbetler' Söyleşisinin ilk konuğu Antalya’nın tanınmış, başarılı iş insanlarından Hilmi Beken oldu.

Hilmi Beken’in söyleşisi ile başlayan sohbet topla...

Başkan Böcek ATSO zirvesinde konuştu

Başkan Böcek ATSO zirvesinde konuştu
Böcek, “19 ilçeye eşit hizmet götüreceğiz”
‘Gerekli projelere devam edeceğiz’

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, '3. Antalya İş Dünyası Yerel Yönetimler
Zirvesinde Antalya’nın ma...

Başkan Genç, Kamyoncu esnafıyla buluştu

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçede faaliyet gösteren S.S. 36 No'lu Döşemealtı Yeniköy

Organize Sanayi Kamyoncular ve Çekiciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde kamyoncu esnafıyla

bir araya geldi. Geleneksel hale gelen kahvaltı buluşmasında Başkan Genç&rsq...