loader
DÜNYA GÖÇMENLER GÜNÜ

DÜNYA GÖÇMENLER GÜNÜ

Antalya Ak Parti Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 18 Aralık Dünya Göçmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti:

“Tarih boyunca yaşanan mülteci sorunu günümüzün de en önemli insani krizleri arasında yer almayı sürdürüyor. Bugün, tüm dünyanın gözü önünde gerçekleşen insanlık dışı zulümler 65 milyondan fazla insanı evinden ve yurdundan mahrum bırakmıştır.

Uluslararası toplumun ataletine her fırsatta karşı çıkan Türkiye, 4 milyona yakın sığınmacıya ev sahipliği yapıyor ve onlara yaşanabilir bir hayat sunmak için gereken tüm fedakârlıklarda bulunuyor.

Bizden el isteyenlere dilini, dinini, ırkını sormadık, elimizi uzattık. Bugün ve yarın da onların yanında olacağız. Dünyanın dört bir yanındaki çığlıklara kulaklarımızı kapatmadık, kapatmayacağız. Çünkü biz mazlumların ümidiyiz, çünkü biz Türkiye'yiz. 

Bu vesile ile Ülkemizde ve dünyanın her yerinde anavatanından kopup çeşitli sebepler ile başka memleketlere göç etmek zorunda kalmış göçmenlerin ‘18 Aralık Dünya Göçmenler Gününü  en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.


Etiketler: ANTALYAAKPARTİ ATAYUSLU DÜNYAGÖÇMENLERGÜNÜ TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Sevginin sıcaklığı

Sevginin sıcaklığı


8 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi’nin Soğuksu Mahallesi’nde bulunan Yaşlı Evi üyelerini ardından Süleyman Erol Yüzme Havuzu’ndapilates, yoğa ve su cimnastiği yapan 60 kadın, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı evlerde kalan çocuklar için onları soğuk kış günlerinde kor...

Tütüncü, “Devletimiz milletimizin emrindedir”

Elazığ’daki TBB ve deprem değerlendirme toplantısına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Devletimiz tüm kurumları ile burada milletimizin emrindedir” dedi.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Encümen Toplantısı, 6,8’lik depremle sarsılan Elazığ’da yapıldı. TBB ...

Konyaaltı Belediyesi personeline yangın eğitimi.

Konyaaltı Belediyesi personeline 'Temel Yangın Eğitimi' verildi. Yangın esnasında dikkat edilmesi ve nelerin yapılması gerektiği konusunda verilen eğitimin ardından, yangın söndürme uygulaması yapıldı.

Konyaaltı Belediyesi’nde personele yönelik eğitim seminerleri “Temel Yangın Eğitimi” i...