loader
ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Antalya Ak Parti Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti:

“Görevini yerine getirirken hiçbir zorluğa aldırmadan yeri geldiğinde canını bile feda edebilen gazetecilerimiz yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur.

Gazetecilerimiz ve medya mensuplarımız,  demokrasinin temel taşlarından olan ve farklı görüş ve düşünceleri objektif bir şekilde aktararak kamuoyunun doğru bilgilenmesine vesile olmaktadır.

Dünyanın bir çok bölgesinde doğru ve eksiksiz habercilik anlayışı ile fedakârca görev yapan, yaşanan olayları dünyaya duyurmak için canını tehlikeye atan ve bu uğurda hayatını kaybeden tüm gazetecileri saygı ile anıyorum.

Bizleri bilgilendiren, İnsanlık, Medeniyetimiz ve Ülkemiz için çalışan basın mensuplarımıza, gazetecilerimize başarılı, sağlıklı ve mutlu günler diliyor ve teşekkürlerimi sunuyorum.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.”

 


Etiketler: ANTALYAAKPARTİ TBMM ATAYUSLU ÇALIŞANGAZETECİLERGÜNÜ AKDENİZ ANTALYA SİYASET

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

KORKUTELİ’NDE MİLLET İTTİFAKI’NIN ADAYLARINA YOĞUN İLGİ

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek ve İYİ Parti Korkuteli Belediye Başkan adayı Halil Kara’nın ortaklaşa kullanacakları Korkuteli’ndeki seçim ofisi açıldı. 
Açılışa CHP’den Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhi...

Muratpaşalı öğrenciler Anıtkabir’de

Muratpaşalı öğrenciler Anıtkabir’de
Muratpaşa Belediyesi’nin destek eğitim kurs merkezinin öğrencileri öğretmenleriyle birlikte
Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerin Ankara gezisi Anıtkabir ziyaretiyle başladı.
Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek ve Memurevleri mah...

Akdeniz Belediyeler Birliği Başkan Uysal’ın konuğu.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye

Başkanı Hakan Tütüncü ve Birlik Encümeni’ni makamında kabul etti. Başkan Uysal;

birliklerin, Türkiye genelinde siyaset üstü ortak akıl çalışmasına öncülük etmesini diledi.<...