loader
Çocuklar Türkiye’nin güvencesi

Çocuklar Türkiye’nin güvencesi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Anne Çocuk Eğitim Vakfı'yla (AÇEV) birlikte yürütülen 'Babalık Destek Programı' sertifika töreninde başarılı, mutlu ve çalışkan çocuklarının Türkiye’nin güvencesi olduğunu söyledi. 
Muratpaşa Belediyesi, daha demokratik, daha mutlu bir aile ve toplum yapısının oluşmasına destek amacıyla, 3- 11 yaşlarında çocuğu olan babalara yönelik uyguladığı kısa adı BADEP olan 'Baba Destek Programı'na devam ediyor. AÇEV'le birlikte yürütülen programın son dönem mezunu 34 baba, DutlubahçeKreşi'nde düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. 
Törene katılan Başkan Uysal, iyi yetiştirilmiş çocukların Türkiye’nin en büyük güvencesi olduğunu söyledi. Başkan Uysal, “İlerleyen yıllarda başarılı, mutlu ve çalışkan olan kişiler hep doğru yetiştirilen çocuklar oluyor. Bunun gerçekleştirilmesinde sosyo-ekonomik şartlar günümüzde çok belirleyici. İnsan davranışları da aynı şekilde belirleyici. Sizler bu programa katılarak bunun farkında olduğunuzu gösterdiniz. Hepinizi kutluyor, tebrik ediyorum” diye konuştu. 
BADEP NEDİR?
BADEP, Babaların çocuklarının gelişiminde daha etkin ve olumlu bir rol oynamaları için geliştirilen bilimsel temelli bir eğitim programıdır. BADEP’le babalar, çocuklarının gelişimiyle ilgili bilgi düzeylerini artıran, iletişim becerileri kazanmalarını sağlayan ve bunun sonucunda daha demokratik tutumu benimsemelerine yol açan eğitimler alıyor. 15-20 kişilik gruplar halinde yürütülen program, 3-6 ve 7-11 yaş dönemi çocuklarını babalarına yönelik iki modül halinde uygulanıyor. 10 hafta süren program haftada 1 gün 2 saat süreyle gerçekleştiriliyor.
 


Etiketler: Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysa Antalya Anne Çocuk Eğitim Vakfı Babalık Destek Programı sertifika töreni Muratpaşa Belediyesi Babalık Destek Programı sertifika programı BADEP NEDİR?

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Paşanın Melekleri sezonu resmen açtı

Paşanın Melekleri sezonu resmen açtı

Hentbolda bu sezon üç kulvarda birden mücadeleye hazırlanan Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, törenle yeni sezonu açarken törende hentbolun geleceği için Doğa Koleji’yle yapılan iş birliğinin ilk imzaları atıldı....

Tekelioğlu Caddesi bayraklarla donatıldı

Tekelioğlu Caddesi bayraklarla donatıldı

Muratpaşa Belediyesi, Büyük Taarruz’un 97’nci yıl dönümü, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla

kentin ana caddelerinden Tekelioğlu'nu, dev Türk bayrakları ve Atatürk posteriyle donattı.

Muratpaşa Belediyesi, 97 yıl ö...

Başkan Uysal Minik Futbolcularla

Başkan Uysal Minik Futbolcularla


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlendiği U-10 minik yıldızlar turnuvası başladı. 16 takımın katıldığı turnuvanın başlama vuruşunu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal yaptı. 
Muratpaşa Belediyesi’nin, futbolun minik yıldızlarını buluşturduğu turnu...