loader
​Okullar kapanıyor, MediaMarkt’ta indirimler başlıyor

​Okullar kapanıyor, MediaMarkt’ta indirimler başlıyor

Okulların bu Cuma günü yarıyıl tatiline girecek olmasıyla birlikte dinlenme fırsatı bulacak öğrenciler, karne hediyelerini MediaMarkt’ta bulacak. 17 – 26 Ocak tarihleri arasında MediaMarkt mağazalarında ve Mediamarkt.com.tr’de gerçekleşecek karne indirimleri kapsamında binlerce ürün, öğrenciler için indirime girecek.

Teknolojiseverlere geniş ürün yelpazesiyle konforlu alışverişin keyfini sunan MediaMarkt, okulların tatile girdiği gün öğrencilere özel indirim kampanyasını başlatacak ve sömestre tatilinde kampanyalarıyla öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam edecek. 17 – 26 Ocak tarihleri arasında MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de sömestre tatiline özel; oyun konsollarından tabletlere, cep telefonlarından dizüstü bilgisayarlara ve akıllı çocuk saatlerine kadar binlerce ürün karne indirimine girecek.

MediaMarkt, öğrencilere özel gerçekleştireceği indirimlerin yanı sıra seçili ürünlerde teknolojiseverlere hediye de verecek ve tüm öğrencilerim karne tatilinde keyfine bakmasını sağlayacak.


Etiketler: EĞİTİMÖĞRETİM 15TATİL MEDİAMARKT TEKNOLOJİ SÖMESTRİ

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

‘Seyyanen Zam İstiyoruz’

‘Seyyanen Zam İstiyoruz’


4 yıl önce Best Haber

Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, kamu görevlilerinin alım gücünün düştüğünü belirterek seyyanen zammın düşünülmesi gerektiğini belirtti.

Memur-Sen olarak 5. Dönem Toplu Sözleşmesi’nde sundukları tekliflerin kabul edilmiş olsaydı şu an bu tartı�...

Örnek davranış

Örnek davranış


4 yıl önce Best Haber

Sokağa çıkma yasağında Döşemealtı Belediyesi yine halkının yanında yer aldı.

Antalya Döşemealtı Belediyesi ekipleri Cumartesi Pazar sokağa çıkma yasağı süresi boyunca evde

kalmak zorunda bırakılan Döşemealtı halkına gıda kolisi dağıtımında bulundu. Sokağa çıkma yasağ...

Ağrı'da kaybolan Leyla Aydemir köyde ölü bulundu

Kent merkezinde oturan Nihat ve Şükran Aydemir çiftinin, bayramın birinci günü gittikleri Bezirhane köyünde kaybolan kızları Leyla'yı arama çalışmalarının 18. gününde acı haber geldi. Leyla'nın cesedi, Bezirhane köyüne yaklaşık 2 kilometre mesafede, kent merkezine giden y...