loader
Gazeteci Özyol’a saldıran, MHP’li başkanın şoförü çıktı!

Gazeteci Özyol’a saldıran, MHP’li başkanın şoförü çıktı!

Antalya’da gazeteci-yazar İdris Özyol’a saldıranlar yakalandı. Üç saldırgandan birinin, MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili’nin şoförü olduğu ortaya çıktı.

Antalya’da gazeteci İdris Özyol’a saldıran üç şüpheli yakalandı. 15 Mayıs günü çalıştığı Akdeniz’de Yeni Yüzyıl Gazetesinden mesai çıkışında Özyol’a saldıran üç kişi, muhalif yazılarıyla bilinen deneyimli gazeteciyi yumruk ve tekmelerle döverek yaralamıştı. Türkiye’nin tepkisini çeken çirkin saldırının ardından harekete geçen polis, güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak saldırganları yakaladı.

ÖZYOL: ‘SALDIRIDAN SONRA MHP İLÇE BAŞKANLIĞINA GİTMİŞİLER’

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan gazeteci İdris Özyol, şunları dile getirdi: “Saldırganlar yakalandı. Adres, bizim en baştan beri söylediğimiz yer çıktı. O kadar rahat, kendilerinden hesap sorulmayacağından o kadar eminler ki, saldırıdan sonra caddenin karşısına geçip MHP Muratpaşa ilçe başkanlığına gitmişler. Kamera kayıtlarında görülen 3 saldırgandan kot gömlekli olan kişinin de, ‘ben azmettirmedim, saldırtmadım, ilgim yok’ diye açıklama yapan MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili’nin şoförü Taner Canatek olduğu belirlendi.”

‘SALDIRGANLARIN BİRİ AKP’Lİ BAŞKAN ADAYININ EKİBİNDE ÇALIŞMIŞ’

Özyol saldırganlardan Taner Canatek’in, 31 Mart yerel seçimlerinde AKP’nin Muratpaşa Belediye Başkan Adayı ve eski Antalya Milletvekili Gökçen Enç’in de yakın çalışma ekibinde olduğuna da dikkati çekerek, “MHP İlçe Başkanı Talu Bilgili gazeteleri ziyaret ederken, gazetecilere saldırtmayı planladığı tetikçiyi de yanında taşıyormuş” ifadelerini kullandı.

KAYNAK;TELE1.COM.TR

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;https://tele1.com.tr/gazeteci-ozyola-saldiran-mhpli-baskanin-soforu-cikti-55786/


Etiketler: İDRİS ÖZYOL İLÇE BAŞKANI MHP MURATPAŞA ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

‘Seyyanen Zam İstiyoruz’

‘Seyyanen Zam İstiyoruz’


4 yıl önce Best Haber

Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, kamu görevlilerinin alım gücünün düştüğünü belirterek seyyanen zammın düşünülmesi gerektiğini belirtti.

Memur-Sen olarak 5. Dönem Toplu Sözleşmesi’nde sundukları tekliflerin kabul edilmiş olsaydı şu an bu tartı�...

Dünyaca ünlü otelin duvarına tekne çarptı

Kundu’da Azeri iş adamı Telman İsmailov tarafından 1,4 milyar dolara yaptırılan ve bu yıl yaşadığı mali sıkıntılar yüzünden bir türlü gündemden düşmeyen Mardan Palace Otel’i bu sefer de bir kaza ile gündeme geldi. Bölgede su sporlarında kullanılan bir tekne, taşıma işlemi yapıldığ�...

 Rusya'dan flaş S-400 açıklaması .

RUSYA'DAN FLAŞ S-400 AÇIKLAMASI
Gelen son dakika haberine göre; Rusya ve Türkiye'nin daha fazla S-400 satışı için görüşme halinde olduğu bildirildi. Ayrıca füzeler de dahil S-400'ün tüm parçalarının Türkiye'ye teslim edildiği açıklandı.
Rusya devl...