loader
Gazeteci Özyol’a saldıran, MHP’li başkanın şoförü çıktı!

Gazeteci Özyol’a saldıran, MHP’li başkanın şoförü çıktı!

Antalya’da gazeteci-yazar İdris Özyol’a saldıranlar yakalandı. Üç saldırgandan birinin, MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili’nin şoförü olduğu ortaya çıktı.

Antalya’da gazeteci İdris Özyol’a saldıran üç şüpheli yakalandı. 15 Mayıs günü çalıştığı Akdeniz’de Yeni Yüzyıl Gazetesinden mesai çıkışında Özyol’a saldıran üç kişi, muhalif yazılarıyla bilinen deneyimli gazeteciyi yumruk ve tekmelerle döverek yaralamıştı. Türkiye’nin tepkisini çeken çirkin saldırının ardından harekete geçen polis, güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak saldırganları yakaladı.

ÖZYOL: ‘SALDIRIDAN SONRA MHP İLÇE BAŞKANLIĞINA GİTMİŞİLER’

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan gazeteci İdris Özyol, şunları dile getirdi: “Saldırganlar yakalandı. Adres, bizim en baştan beri söylediğimiz yer çıktı. O kadar rahat, kendilerinden hesap sorulmayacağından o kadar eminler ki, saldırıdan sonra caddenin karşısına geçip MHP Muratpaşa ilçe başkanlığına gitmişler. Kamera kayıtlarında görülen 3 saldırgandan kot gömlekli olan kişinin de, ‘ben azmettirmedim, saldırtmadım, ilgim yok’ diye açıklama yapan MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili’nin şoförü Taner Canatek olduğu belirlendi.”

‘SALDIRGANLARIN BİRİ AKP’Lİ BAŞKAN ADAYININ EKİBİNDE ÇALIŞMIŞ’

Özyol saldırganlardan Taner Canatek’in, 31 Mart yerel seçimlerinde AKP’nin Muratpaşa Belediye Başkan Adayı ve eski Antalya Milletvekili Gökçen Enç’in de yakın çalışma ekibinde olduğuna da dikkati çekerek, “MHP İlçe Başkanı Talu Bilgili gazeteleri ziyaret ederken, gazetecilere saldırtmayı planladığı tetikçiyi de yanında taşıyormuş” ifadelerini kullandı.

KAYNAK;TELE1.COM.TR

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;https://tele1.com.tr/gazeteci-ozyola-saldiran-mhpli-baskanin-soforu-cikti-55786/


Etiketler: İDRİS ÖZYOL İLÇE BAŞKANI MHP MURATPAŞA ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Bentour Reisen'in Türkiye koordinatörlüğü görevine Vildan Erdin getirildi.

1 Ekim tarihinde görevine başlayan Erdin, turizmdeki kariyerine H.W. Feustel seyahat firmasının İstanbul faaliyetlerinde çalışarak başladı.

Erdin daha sonra İngiltere ve Almanya pazarlarında faaliyet gösteren Golden Horn Travel ve Delta Reisen tur operatörlerini temsil eden Metro Turizmde görev aldı.

...
 Büyükşehir Belediyesi'nden Kemer'de çalışma

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Kemer İlçesi'nde sorunlu içme suyu hattında çalışma başlatıldı.

...
TÜSAD'DAN CORONA VİRÜSÜ BİLGİLENDİRMESİ

Çin’in Wuhan kentinde solunum yolu enfeksiyonu ve pnömoniye (zatürre) neden olan viral salgın haberlerine ilişkin açıklama yapan Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği (TÜSAD), Enfeksiyon Çalışma Grubu Başkanı Doç. Dr...