loader
Canan Tan Okuyucularıyla Buluştu 

Canan Tan Okuyucularıyla Buluştu 

Türkiye’nin önde gelen yazarlarından Canan Tan, 2. Kepez Kitap Fuarı’nda okuyucuları ile buluştu. 
Kepez Belediyesi’nin bu yıl 2’ncisini düzenlediği Kepez Kitap Fuarı, okur ve yazarları bir araya getirmeye devam ediyor. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı 2. Kepez Kitap Fuarı’nda Türkiye’nin önde gelen yazarlarından Canan Tan, okuyucularıyla buluştu. ‘Piraye, En Son Yürekler Ölür, Aşkın Sanal Halleri, Hasret, Pembe ile Yusuf gibi birçok kitabı kaleme alan Canan Tan, kitap fuarında  Antalyalı okuyucuları tarafından büyük bir sevgi ile karşılandı. Saatler süren imza gününde ünlü yazar, okuyucularının kitaplarını imzalarken, sevenleri de bol bol hatıra fotoğrafı çekindi. İmza gününde yazar Tan’ın  okuyucuları stant önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Edebiyat yarışmalarında birçok kez ödüller alan Canan Tan, kitap yazarlığı dışında,  gazetelerdeki  makaleleri ile de geniş okuyucu kitlelerine ulaşıyor.     
 


Etiketler: Canan Tan okuyucularıyla buluştu  Canan Tan imza günü Canan Tan Kepez kitap fuarı 2.Kepez Kitap Fuarına gelen yazarlar 2.Kepez Kitap Fuarı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

KORKUTELİ’NDE MİLLET İTTİFAKI’NIN ADAYLARINA YOĞUN İLGİ

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek ve İYİ Parti Korkuteli Belediye Başkan adayı Halil Kara’nın ortaklaşa kullanacakları Korkuteli’ndeki seçim ofisi açıldı. 
Açılışa CHP’den Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhi...

Uyuşturucu İle Mücadele Çalışmaları

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerimizce, ilimiz genelinde uyuşturucu ticareti ve uyuşturucu kullanımı ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında riskli bölgeler tespit edilmiştir.
2017 yılı ikinci yarısından i...

Marmelat Teneffüs Park’ta 

Marmelat Teneffüs Park’ta 


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi’nin Antalya’da çocuklara özel ilk ve tek açık açık hava oyun dünyası Teneffüs Park,  Mart ayı sürecince her hafta sonu birbirinden eğlenceli etkinliklerle bahara ‘Merhaba’ demeye hazırlanıyor.Etkinlikler kapsamında Teneffüs Park’ın ilk hafta son...