loader
Büyükşehir sinek ve haşereyle mücadelesini sürdürüyor

Büyükşehir sinek ve haşereyle mücadelesini sürdürüyor

Alanya'da 40 tır dolusu atık lastik toplandı
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi sinekle mücadelesini yaz- kış sürdürüyor. Ekipler özellikle üreme alanlarına yönelik kültürel, fiziksel, biyolojik ve kimyasal ilaçlama çalışması yürütüyor. Bu kapsamda Alanya'da son 2 yılda sineklerin üremesine ortam sağlayan 40 tır dolusu yaklaşık 50 bin atık lastik topladı.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Dikkat! 'Kepez ve Aksu'da su kesintisi'
Haberin Devamı
Sivas'ta 4,3 büyüklüğünde deprem

Sivas'ta 4,3 büyüklüğünde deprem


3 yıl önce Best Haber
Ankara/Sivas

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Gürün ilçesi olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Deprem, 7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Deprem nedeniyle ilçede bazı...

Tütüncü, “Kadınlar insanlık tarihinde hep başarıya ulaşmıştır”

Ak Parti Kepez İlçe Kadın Kolları’nın devir teslim törenine katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kadınların gönül verdiği, kendisini adadığı, aktif olarak içinde yer aldığı her hareket insanlık tarihi boyunca hep başarıya ulaşmıştır” dedi.

Kepez Beledi...