loader
“EN HIZLI YÜKSELİŞ GÖSTEREN KURUM” ÖDÜLÜ PTT’NİN

“EN HIZLI YÜKSELİŞ GÖSTEREN KURUM” ÖDÜLÜ PTT’NİN

Posta, kargo, lojistik, e-ticaret, sigortacılık ve bankacılık gibi pek çok farklı alanda yenilikçi çözümleriyle ülkesine hizmet eden, geçmişten bugüne müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdüren PTT AŞ, İstanbul Altın Değerler Ödül Töreni’nde “En Hızlı Yükseliş Gösteren Kurum” ödülüne layık görüldü.

179 yıldır, geçmişten edindiği tecrübeleri geleceğe taşıyan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), 10 ülkeden yatırımcıların ve Türkiye’nin önde gelen holding ve şirketlerinin katılımıyla düzenlenen 3. İstanbul Ekonomi Zirvesi’nde “En Hızlı Yükseliş Gösteren Kurum” ödülüne layık görüldü. Ödül, PTT AŞ İstanbul Başmüdürü Mustafa Soran’a takdim edildi.

Türkiye’nin önemli ulusal organizasyonlarından biri olan 3. İstanbul Ekonomi Zirvesi’nin ve İstanbul Altın Değerler Ödül Töreni, 5 Aralık’ta yerli ve yabancı 500 şirketin katılımıyla Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti. Ülkeler arası ticaret ve iş birliği anlaşmalarının da imzalandığı Ekonomi Zirvesi’nde bu sene 1 milyar dolar iş hacmi hedefleniyor. Türkiye’deki yatırım fırsatları ve küresel sorunlara çözüm getirecek panellerin düzenlendiği Zirve’de, faaliyet alanlarını en iyi şekilde yorumlayıp uygulayarak dünyada katma değer sağlayan yenilikçi 20 kişi ve kurum, İstanbul Altın Değerler Ödülleri ile taçlandırıldı.

‘PTT Çalışır, Hayat Değişir’ mottosuyla ulaşılabilir ve güvenilir hizmeti müşterileri ile buluşturan PTT, son dönemde aldığı ödüllerle hizmet kalitesini kanıtladı. Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan PTT, 2023 hedefleri doğrultusunda her geçen gün kendini ve hedeflerini geliştiriyor. Bir dünya markası olma vizyonu doğrultusunda ürün ve hizmet çeşitliliği ile iş ve işlem kalitesini her geçen gün daha da artıran PTT, yurt içindeki güçlü ve karar alıcı konumunun yanı sıra Dünya Posta Birliği (Universal Postal Union-UPU) İdari Konsey Başkanlığı göreviyle uluslararası alanda da söz sahibi olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Yerli ve milli kuruluş olarak modern Türkiye’nin ihtiyaçlarına hızla cevap verebilen, altyapı ve AR-GE çalışmalarıyla desteklenmiş çözümler sunan PTT, uzun yıllara dayanan kurumsal tecrübesi doğrultusunda çağın gereklerini ve imkânlarını göz önüne alarak ürün ve hizmetlerini güncellemek, faaliyet gösterdiği sektörlerde geleceğe yön verecek bir yaklaşım geliştirmek, ülke ekonomisine katkı sağlamak ve uluslararası alanda Türkiye’yi temsil etmek hedefleri ile geleceğe ışık tutuyor.


Etiketler: PTT POSTA LOJİSTİK İSTANBUL AKDENİZ TÜRKİYE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez ekmeğini taştan çıkarıyor

Kepez ekmeğini taştan çıkarıyor


4 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, mobil konkasör (taş kırma makinesi) ile her türlü inşaat atıklarını ve asfalt kırıklarını, yol yapımı için zemin kaplama malzemesine dönüştürerek, yıllık 1 milyon TL tasarruf sağlıyor. Başkan Hakan Tütüncü, çevre kirliliğinin azaltılmasına yardımcı olan bu ...

Doğa tutkunları CNR’a kamp kurdu

Doğa tutkunları CNR’a kamp kurdu


4 yıl önce Best Haber

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen Camp & Caravan İstanbul Fuarı, ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile kapılarını açtı. CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde CNR Avrasya Boat ...

Kesilir Denilen Parmağı Türk Doktorlar Kurtardı

Sofya’da iki hastaneye başvuran, ardından sonuç alamayınca Almanya’ya giden Ivanov’a doktorlar, parmağının kurtarılamayacağını ve kesilmesi gerektiğini söyledi. Kazanın üzerinden zaman geçtikçe, yarada antibiyotiklere çok dirençli bir bakteri üredi . Parmağı kullanılmaz hal...