loader
Yardım paketine sessiz teşekkür

Yardım paketine sessiz teşekkür

İşitme Engelliler Derneği Kemer'de yaşayan işitme engelli vatandaşa yardım götürdü. Yardımı alan Hatice Şahin, işaret dili ile teşekkür etti. Kemer ilçesine bağlı Kuzdere Mahallesi'nde yaşayan Hatice Şahin'in salgın sebebiyle yardıma ihtiyacı olduğu bilgisinin ulaştığı Ankara Merkezli Tomurcuk İşitme Engelliler Derneği Başkanı Faruk Bilgili'nin talimatıyla Tomurcuk İşitme Engelliler Derneği Antalya İl Temsilcisi Avukat İbrahim Kamalak ve Mali İşler görevlisi Mahmut Bucak vatandaşa yardım kolileri ulaştırdı.

Hatice Şahin, dernek yetkililerine yardım paketleri için işaret dili ile teşekkür ederken derneğin Antalya İl Temsilcisi İbrahim Kamalak, “Her zaman sessizlerin sesi olmaya gayret edeceğiz. Bir ihtiyacınız, sıkıntınız olduğunda 7/24 ulaşabilirsiniz, hayırlı Ramazan'lar diliyoruz” dedi.


Etiketler: Antalya Yardım Paketi Antalya covid

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Dokuma bilim üretmeye başladı

Dokuma bilim üretmeye başladı


3 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi’nin, TÜBİTAK işbirliğiyle ilçeye kazandırdığı Antalya Bilim Merkezi, eğitim ve tanıtım günleri kapsamında liseli ve üniversiteli öğrencilere kapılarını açtı. Başkan Tütüncü, “Yıllarca pamuk dokuyan Dokuma Fabrikası, şimdi Antalya Bilim Merkezi ile bilimsel bi...

İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi valiler bizzat takip edecek

İçişleri Bakanlığı, yaz aylarının gelmesiyle artan düğün, nişan ve kutlama gibi etkinliklerde havaya ateş açılmasının engellenmesi için valiliklere genelge gönderdi.

çişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla 81 il valiliğine tekrar gönderilen genelgede, ülke genelinde bayra...

DokumaPark’a kedi apartmanı

DokumaPark’a kedi apartmanı


4 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, kültür, sanat ve eğitim adasına dönüştürdüğü DokumaParkı, kuş evlerinden sonra Marul Kafa olarak bilinen sosyal medya fenomeni Mehmet Yıldırım ile birlikte 64 odalı kedi apartmanı da yaptı.

Müzeleri, bilim merkezi, kütüphanesi, sanat galerisi, sahaf çarşısı...