loader
Yardım paketine sessiz teşekkür

Yardım paketine sessiz teşekkür

İşitme Engelliler Derneği Kemer'de yaşayan işitme engelli vatandaşa yardım götürdü. Yardımı alan Hatice Şahin, işaret dili ile teşekkür etti. Kemer ilçesine bağlı Kuzdere Mahallesi'nde yaşayan Hatice Şahin'in salgın sebebiyle yardıma ihtiyacı olduğu bilgisinin ulaştığı Ankara Merkezli Tomurcuk İşitme Engelliler Derneği Başkanı Faruk Bilgili'nin talimatıyla Tomurcuk İşitme Engelliler Derneği Antalya İl Temsilcisi Avukat İbrahim Kamalak ve Mali İşler görevlisi Mahmut Bucak vatandaşa yardım kolileri ulaştırdı.

Hatice Şahin, dernek yetkililerine yardım paketleri için işaret dili ile teşekkür ederken derneğin Antalya İl Temsilcisi İbrahim Kamalak, “Her zaman sessizlerin sesi olmaya gayret edeceğiz. Bir ihtiyacınız, sıkıntınız olduğunda 7/24 ulaşabilirsiniz, hayırlı Ramazan'lar diliyoruz” dedi.


Etiketler: Antalya Yardım Paketi Antalya covid

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Çıplaklı Mahallesi’ne parke yol

Çıplaklı Mahallesi’ne parke yol


3 yıl önce Best Haber

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çıplaklı Mahallesi Albay Süleyman Külahçı

İlköğretim Okulu ve Kapalı Pazar Yeri ile bağlantılı sokaklarda parke yol yapımına başladı.

Özellikle öğrencilerin ve pazara gelen vatandaşların kullandığ�...

CHP: Emeklilere aylık 600 TL kira, yıllık 2000 TL ısınma yardımı yapılsın CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer’den emeklileri mutlu edecek kanun teklifi.

CHP: Emeklilere aylık 600 TL kira, yıllık 2000 TL ısınma yardımı yapılsın

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yasalaşması halinde emeklilerin yüzünü güldürecek iki ayrı Kanun Teklifini TBMM Başkan...

ATSO Başkanı Davut Çetin’den TFF’ye çağrı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Türkiye Futbol Federasyonu’na çağrıda bulunarak, Süper Lig ve alt liglerde ertelenen maçlar ile Ziraat Türkiye Kupası maçlarının Antalya’da oynatılması talebinde bulundu. Covid-19 dolayısıyla getirilen kısıtlamalardan en bü...