loader
Büyükşehir planlı, kurallı, kimlikli bir kent için çalışıyorİmar Yönetmeliği Taslağı ortak akılla son şeklini alıyor

Büyükşehir planlı, kurallı, kimlikli bir kent için çalışıyorİmar Yönetmeliği Taslağı ortak akılla son şeklini alıyor

Belediyesi öncülüğünde 19 ilçe belediyesi ve meslek odalarının katkılarıyla hazırlanarak imza altına alınan "Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği Taslağı" ile ilgili çalışmalar sürüyor. Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nce oybirliğiyle kabul edilerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderilen taslak, bakanlıkça incelendi. Bakanlıkça istenen düzenlemeler yine ilgili meslek odaları ve ilçe belediyelerin katılımıyla yapılıyor.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Otomobil takla attı: 1 yaralı

Otomobil takla attı: 1 yaralı


7 yıl önce Best Haber

Kaza, Akseki istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Bahattin Kurtay’ın kullandığı 42 CYK 25 plakalı otomobilin Manavgat Gençler Mahallesine 2 kilometre mesafede yolun kaygan olması yüzünden takla atması sonucunda meydana geldi. Kazada, yaralanan sürücü Kurtay, ilk müdahalenin ardından Manavg...

MİNYONLAR MÜZİKALİNE DAVETLİSİNİZ !

   20 ŞUBAT 2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ, DOĞA VE İKLİM BİLİNCİNİ KÜÇÜK ÇOCUKLAR ARASINDA YAYARAK, YEŞİL BİR DÜNYA İÇİN, TÜRK KANSER DERNEĞİ YARARINA MİNYONLAR MÜZİKALİNE DAVETLİSİNİZ. ! anaokul ve ilkokullu çocuklar için uygundur.

MUTLUKEKLER Pati...

İdlib'de gözlem noktalarına havan saldırısı 3 asker yaralı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre İdlib'de gözlem noktamıza Suriye rejimininin kontrolündeki bölgeden 35 havan saldırısı yapıldı.

İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesindeki 10 numaralı Gözlem Noktamıza Suriye rejim güçlerinin kontrolündeki bölgeden k...