loader
Büyükşehir kısıtlama günlerinde de görev başında

Büyükşehir kısıtlama günlerinde de görev başında

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamalarını fırsata çevirmeye devam ediyor. Kısıtlamada görev başında olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, birçok alanda saha çalışması gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler ekipleri orta refüjlerde peyzaj çalışması, Fen İşleri ekipleri de asfalt çalışması gerçekleştirdi.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Halkımızın Gururu Türk Hava Kurumu 96 Yaşında

THK'nın 96. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri 16 Şubat 2021 Salı günü saat 10.00 da Covit19 tedbirlerine uyularak THK Antalya Şube Yönetim Kurulu ve üyelerin katılımı ile Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelen sunma töreni ile başladı. Törende tüm şehitlerimiz için 1...

Ekrem İmamoğlu tartışma yaratan Kaz Dağları için harekete geçti Kanada Büyükelçisi ile görüştü

İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, kamuoyunda tartışmalara neden olan Kaz Dağları için Kanada Büyükelçisi Chris Cooter ile görüştüğünü ve önümüzdeki süreçte konuyla ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulanacakları söyledi.

�...

 Arıtma deşarj hatlarına kapsamlı bakım

 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kemer, Alanya Konaklı, Alanya Oba ve Alanya Mahmutlar Atıksu Arıtma Tesislerine bağlı deşarj hatlarında kapsamlı bir bakım çalışması başlatıyor.

...