loader
Başkan Uysal’ın konuğu ATAV

Başkan Uysal’ın konuğu ATAV

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) yönetim kurulunun ziyaretinde “Kentimizin tanıtımı için tüm dünya ile iletişim ve etkileşim içinde olmayı sağlayacak özel projemiz var” dedi.
Başkan Uysal, ATAV Başkanı Yeliz Gül Ege ve yönetim kurulu üyelerini, makamında konuk etti. Başkan Uysal, ATAV Başkanı Ege ile yeni turizm sezonu öncesi görüş alışverişinde bulundu. Muratpaşa’nın ve Antalya’nın tanıtımı için ATAV ile ortak çalışmalara da imza atacaklarını belirten Başkan Uysal,  Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri’nde ATAV ile gastronomi turizmi alanında bir çalışmayı hayata geçireceklerini belirtti. 2019’da da yoğun bir tanıtım faaliyetinde bulunacaklarını kaydeden Başkan Uysal, şöyle konuştu: 
“Uluslararası turizm fuarlarında tanıtım ve Kaleiçi OldTown Festivalimizle de turistin şehir merkezine gelmesi çalışmalarımızı farklı bir boyuta taşıyoruz. Turizm konulu yeni projelerimizi de hayata geçireceğiz. Muratpaşa’mızın, Antalya’mızın tanıtımı için tüm dünya ile iletişim ve etkileşim içinde olmayı sağlayacak çalışmalarımız var.” 
Başkan Uysal, ayrıca, geçen yıl 26 Ekim’de açılışı gerçekleştirilen Türkan Şoray Kültür Merkezi’nin de ATAV’nın Antalya’nın kongre merkezlerini bir araya getirdiği katalogda yer alacağını sözlerine ekledi.  
 


Etiketler: Ümit Uysal'ın ziyaretçileri Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Antalya Tanıtım Vakfı ATAV Başkanı Yeliz Gül Ege Yeliz Gül Ege'nin Ümit Uysal'ı ziyareti

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’den otizmli çocuklar için işbirliği protokolü

Kepez Belediyesi ve Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği arasında engellilere yönelik sosyal kültürel ve sportif faaliyetler ile çeşitli kursların açılmasını öngören işbirliği protokolü imzalandı.

Kepez Belediyesi, engellerin kaldırıldığı ilçede örnek bir projeye daha ...

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Tiyatrosu sahne aldı

Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) çatısı altında kurulan ve sahneye koyduğu oyunlar ile adından söz ettiren Konyaaltı Belediyesi Harikalar Çocuk Tiyatrosu, “Dünyayı Yanağından Öptük” adlı oyun ile sahne aldı.

Konyaaltı Belediyesi Harikalar Çocuk Tiyatrosu ü&...

Antalya’daki Yeni Yıl Etkinlik Alanı

Bu yıl 15 milyondan fazla turistin geldiği Antalya’da,  özellikle Noel tatili için de şehre gelen turistler, Marca Event tarafından ilk olarak düzenlenen Noel Kutlamalarına akın etti. 21 Ar...