loader
25 metrelik uçuruma düştü

25 metrelik uçuruma düştü

Antalya'nın Kemer ilçesinde 25 metrelik uçuruma düşen Yusuf Kızılkaya (42), ağır yaralandı. Kuzdere Mahallesi Sapadere mevkisindeki ormanlık alanda bir arkadaşıyla alkol alan Kızılkaya, dengesini kaybederek düştü. Arkadaşının ihbarıyla gelen jandarma ve itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu düştüğü yerden çıkartılan Kızılkaya, hastaneye kaldırıldı. Durumu ciddi olan Kızılkaya, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

 

KAYNAK:SABAH.COM.TR

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.sabah.com.tr/akdeniz/2019/06/10/25-metrelik-ucuruma-dustu


Etiketler: ANTALYA AKDENİZ KAZA KEMER

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Büyükşehir Meclisi 2019’un son toplantısını yaptı

Başkan Böcek, 2020’nin başarılı bir yıl olmasını diledi
Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi yılın son toplantısını gerçekleştirdi. 2019 yılı meclis
çalışmalarının tamamlandığını söyleyen Başkan Muhittin Böcek, alınan kararların Antalya
için hayırlı olmas�...

Konyaaltı Belediyesi personeline yangın eğitimi.

Konyaaltı Belediyesi personeline 'Temel Yangın Eğitimi' verildi. Yangın esnasında dikkat edilmesi ve nelerin yapılması gerektiği konusunda verilen eğitimin ardından, yangın söndürme uygulaması yapıldı.

Konyaaltı Belediyesi’nde personele yönelik eğitim seminerleri “Temel Yangın Eğitimi” i...

Kepez’in ‘Sağlık Tır’ı Kuzeyyaka’da

Kepez Belediyesi’nin gezici ‘Sağlık Tır’ı, mahalle mahalle dolaşmaya devam ediyor. Kepez’in 68 mahallede 73 kez gerçekleştirdiği göz sağlığı taraması hizmetinden 15 bin 111 kişi yararlandı.

Kepez Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, ‘Sağlık Tır’ı ile hizmet...