loader
25 metrelik uçuruma düştü

25 metrelik uçuruma düştü

Antalya'nın Kemer ilçesinde 25 metrelik uçuruma düşen Yusuf Kızılkaya (42), ağır yaralandı. Kuzdere Mahallesi Sapadere mevkisindeki ormanlık alanda bir arkadaşıyla alkol alan Kızılkaya, dengesini kaybederek düştü. Arkadaşının ihbarıyla gelen jandarma ve itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu düştüğü yerden çıkartılan Kızılkaya, hastaneye kaldırıldı. Durumu ciddi olan Kızılkaya, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

 

KAYNAK:SABAH.COM.TR

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.sabah.com.tr/akdeniz/2019/06/10/25-metrelik-ucuruma-dustu


Etiketler: ANTALYA AKDENİZ KAZA KEMER

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’in minderde sırtı yere gelmiyor 

Kepez Belediyesi’nin  spor okulları verdiği profesyonel ve kaliteli eğitimler ile spor alanında başarılara imza atan gençler yetiştiriyor. Özellikle güreşte elde ettiği başarılarla adını sıkça duyuran Kepez Belediyespor, katıldığı her müsabakada derece almayı başardı.
Kepez Belediyesi Spo...

Antalya’nın deniz yaşamı bu müzede 

Kaleiçi Yat Limanı’nda hizmet veren Büyükşehir Belediyesi’ne ait Türkiye’nin ilk Deniz Biyolojisi Müzesi 5 yılda 25 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’yı denizle barışık bir kent yapma hedefiyle hizmetleri sürüyor. Bu ...

KEPEZ’DE TÜTÜNCÜ SEVDASI…

KEPEZ’DE TÜTÜNCÜ SEVDASI…


8 yıl önce Best Haber


““Gazeteciler; gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini
samimiyetle yazmalıdır...” (1929)M. Kemal ATATÜRK       
  
ÖYLE ÇOK ÖZLÜYOR, ÖYLE ÇOK ARIYORUZ Kİ…!

Önceki gün çalan te...