loader
BAŞKAN ŞAHİN’DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ŞAHİN’DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

 

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 
Başkan Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi: “Değerli Aksulu hemşehrilerim, bu yıl kuruluşunun 96. yıl dönümünü kutladığımız Cumhuriyet, Şanlı Türk tarihimizin en önemli kazanımlarından biridir. “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” ilkesi ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti yıllardırdimdik ayakta durmaktadır.96 yıldır ülkemizi aydınlatan Cumhuriyet’in ışığı, bundan sonra da hiç sönmeyecektir. Cumhuriyetimize dört elle sarılmak değerini yükseltmek hepimizin ortak sorumluluğudur.
Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor,Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyorum. 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tütüncü, “Kepez büyümeye devam edecek”

Meclis üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Farklı partilerden olabiliriz, ancak verdiğimiz her kararın odağında insan var, şehir var ve şehri güçlendirmek var. Birlik ve beraberliğimizle Kepez büyümeye ve gelişmeye devam edecek” dedi.

<...
Antalya’nın gizli cenneti; Kapuz Kanyonu

Antalya’nın gizli cenneti; Kapuz Kanyonu

Başkan Esen; “Kapuz Kanyonu’nu turizme kazandıracağız”

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı’nın eşsiz manzarasıyla doğa tutkunlarının yeni gözdesi olan Kapuz Kanyonu’nda incelemelerde bulundu. Başkan Esen, Antalya’nın ke...

Çevreci Komşu Kart’ta 3 milyona doğru

Antalya’nın 495 bin 688 nüfusa sahip ilçesi Muratpaşa’da, belediyenin geri dönüşüm projesi Çevreci Komşu Kart’la ilçe sakinleri, anlaşmalı marketlerde, fırınlarda, sinemada kullanabilecekleri 2 milyon 899 bin 637 lira karşılığı puan kazandı.
Muratpaşa Belediyesi’nin Nis...