loader
Şafak’a taziye evi ve kurs merkezi

Şafak’a taziye evi ve kurs merkezi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi’ne, taziye evi yapacaklarının ve 2. kurs merkezini de açacaklarının müjdesini verdi.

Başkan Hakan Tütüncü, Şafak Mahalle Muhtarı Metin Şimşek’i ziyaret ederek, bölgede devam eden ve yapılacak olan hizmetleri istişare etti.
Başkan Hakan Tütüncü, istişarenin ardından Şafak Mahallesi sakinlerine yeni hizmetlerin müjdesini verdi.
Açılamasında Kepez ilçesinin batı tarafındaki Şafak Mahallesi’ne, özel bir önem verdiklerini belirten Başkan Tütüncü, “Muhtarımız Metin Şimşek’le uyumlu, güzel bir çalışma yaparak, mahallemizin eksikliklerini bir bir gideriyoruz.”  dedi.

Taziye evinin yeri tespit edildi
Tütüncü, Şafak Mahallesi sakinlerinin taziye evi talep ettiğini aktararak, “Bu taleple alakalı gerekli yer tespitini muhtarımızla yaptık. İnşallah önümüzdeki günlerde Şafak Mahallesi’ne çok hızlı bir biçimde bir taziye evi kazandırılması konusunda gerekli çalışmayı yapacağız. Bu yıl içerisinde de mahallemize taziye evini armağan edeceğiz.” ifadesini kullandı.
Muhtarlık binasının kendi dönemlerinde yapıldığı bilgisini paylaşan Tütüncü, “Metin Şimşek Muhtarımızın gayretleriyle bu muhtarlık ofisi bu dönem hizmete açıldı. Güzel de bir muhtarlık ofisi olmuş. Muhtarımıza başarılı bir çalışma dönemi diliyorum.” diye konuştu.

Mahalleye 2. kurs merkezi
Başkan Hakan Tütüncü, muhtarlık binasının yanındaki Halk Eğitim Merkezi’nin kurslarının verildiği binayı, yeni kurslarla daha aktif hale getireceklerini kaydetti.
Tütüncü, konuyla ilgili şunları söyledi: “Bu binanın daha aktif bir biçimde kullanılması ve güzel bir kurs merkezine dönüştürülmesi için gerekli adımları atacağız. Belediye olarak kadınlara yönelik oldukça fazla meslek ve sanat kurslarımız var. Kurslarımızın bir kısmını yeni kurs merkezine taşıyacağız. Şafak Mahallesi’nde Orhan Gazi Semt Konağı’mızda kadınlara yönelik kurs imkânlarımız zaten vardı. Şimdi bu kurs merkezini de daha aktif hale getirerek, bambaşka bir hareketliliği mahalle sakinlerine yaşatacağız. Sömestir de ve yaz tatillerinde de çocuklarımıza yönelik yeni kurs merkezinde etkinlikler gerçekleştireceğiz.”

Bağlantı yolu genişletildi
Şafak Mahallesi’ni, Batı Çevre Yolu’na bağlayan yolu genişlettiklerini belirten Başkan Tütüncü, “Trafiğin yoğun olduğu sabah ve akşam saatlerinde bu bağlantı yolunda inanılmaz bir keşmekeş yaşanıyordu. Mülkiyet sorunlarına rağmen yolun genişletilmesi sözünü vermiştik. Sözümüzü tuttuk ve yolu genişlettik. O bölgede ulaşımda kısmi bir rahatlamayı sağlamış olduk. İnşallah kalıcı çözümü de bölgenin imar planını tamamladıktan sonra gerçekleştireceğiz.” açıklamasını yaptı.

“Şafak, çok daha güzel olacak”
 Şafak Mahallesi’nin dönemlerinde çok geliştiğine işaret eden Tütüncü, “Gerekli altyapı ve üst yapı çalışmalarını yaptık. Şimdi gecekondu dokusu ortadan kalkan bir Şafak Mahallesi var. Mahallenin batı kısımlarında mülkiyet sıkıntısı yaşanıyordu. Bu sorunu büyük oranda çözdük. Mahallemizi seviyoruz. Daha güzel hizmetler getirme hususunda da bir gayret içerisindeyiz. Muhtarımızla, mahalle yönetimimizle gönül bağı içerisindeyiz. Mahallemize verdiğimiz yeni hizmet müjdelerinin hayırlı olmasını diliyorum. Daha önceki yapmış olduğumuz çalışmalarla da birleştirince önümüzdeki aylarda çok daha güzel bir Şafak Mahallesi ile karşı karşıya kalacağız.” diyerek, konuşmasını tamamladı.
Muhtar Metin Şimşek de mahallenin hizmet taleplerini hızlı bir şekilde karşılamasından dolayı Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür ett


Etiketler: KEPEZBELEDİYESİ HAKANTÜTÜNCÜ ŞAFAKMAHALLESİ TAZİYEEVİ METİNŞİMŞEK HALKEĞİTİMMERKEZİ AKDENİZ ANTALYA FACE İNSTAGRAM İNSTAGOOD

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Başkan Uysal’dan hayırlı olsun ziyareti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Muratpaşa örgütleri ve meclis üyeleriyle birlikte partisi

CHP İl Başkanı Nusret Bayar ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Uysal, İlçe Başkanı Hasan Şahin, Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Gülen Erc...

Kurşunlu Cami ve Kent Mezarlığı Projesi Açıldı


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Aksu Kurşunlu’da tamamlanan Cami ve Kent Mezarlığı Projesi açılışında konuşan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ”Allah’ın evini ancak Allah’a iman edenler yapar” diyerek projeyi Antalya’ya kazandırdığı için Başkan T...

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Pozitif Yaşam Söyleşisi

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı tarafından düzenlenen Uygulamada Halkla İlişkiler ve İletişim Etkinlikleri kapsamında Yazar ve Halkla İlişkiler Uzmanı Serkan Akkuş ‘Pozitif Yaşam Hayal Mi? Durma Harekete Geç’ konulu söyleşisi ile öğre...