loader
Aşk Grevi sahnelenmeye devam ediyor

Aşk Grevi sahnelenmeye devam ediyor

Antalya´nın Finike ilçesindeki tarihi Şekerci Han'da düzenlenen tiyatro günleri etkinliğinde sahnelenen 'Aşk Grevi' adlı oyun yeniden Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda tiyatro severlerle buluşacak.

 Finike Belediyesi'nin düzenlediği tiyatro günleri etkinliği kapsamında 22 Şubat akşamı Finike halkıyla buluşan Aşk Grevi adlı oyun İlçe merkezindeki tarihi Şekerci Han'da sahnelendi.

 Savaş Aykılıç'ın yazdığı  Erkan Altay´ın yönettiği Aşk Grevi oyununda, savaşın getirdiği yıkıma daha fazla dayanamayan kadınlar, barış ortamı sağlanıncaya kadar erkeklerine uyguladıkları aşk yasağını mizahi dille anlatıyorlar. Antik dönemden günümüze dair kesitler de sunulan bu keyifli oyun seyircinin yoğun ilgisi sebebiyle 28 Şubat 2020 Cuma akşamı saat 20.00 de Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda bir kez daha tiyatro severlerle buluşacak.

 Aşk Grevi oyuncuları “Tüm Antalya halkını ve tiyatro sever dostlarımızı bu kahkaha tufanı oyunu izlemeye bekliyoruz.” dediler.

 


Etiketler: ANTALYA AKDENİZ FİNİKE ŞEKERCİHAN TİYATROGÖSTERGESİ AŞKGREVİ FİNİKEBELEDİYESİ SAVAŞAYKILIÇ ERKANALTAY KÜLTÜRSANAT ANTALYADUYURU ANTALYAHAKKINDA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Madama Butterfly

Madama Butterfly


7 yıl önce Best Haber

Türkçe üst yazı ile birlikte İtalyanca seslendirilecek iki perdelik eserin dekor tasarımı Gürcan Kubilay, kostüm tasarımı Gülden Sayıl ve ışık tasarımı Mustafa Eski tarafından hazırlanırken, koreografi Kürşat Kılıç’a ait.

Dünya opera edebiyatının en önemli eserleri a...

Halk Pazarı’nı Özlüyoruz

Halk Pazarı’nı Özlüyoruz


8 yıl önce Best Haber

Bir akşamüstü, şehir merkezinden eve doğru yürürken,  “halk pazarına uğrar, Kısmet Balıkçılık’tan  balık alırım” diye geçiriyorum içimden. O düşünce beni Doğu Garajı’ndaki
eski Halk Pazarı’na  doğru yönlendiriyor. Aradan birka&ccedi...

ANTALYA DOB’DAN  TÜRKÜLER VE DANS

ANTALYA DOB’DAN TÜRKÜLER VE DANS


7 yıl önce Best Haber

Antalya Devlet Opera ve Balesi, “Memleketim” müzikalini 9 Ocak 2020 Perşembe akşamı saat: 20.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde Antalyalı sanatseverler ile tekrar buluşturmaya hazırlanıyor.

 Aralık ayında d...