loader
5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali'nin programı

5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali'nin programı

Sanat yönetmenliğini mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu'nun yaptığı, yapımcılığını ise Gezgin Kültür Sanat'ın üstlendiği 5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali'nin programı açıklandı.
Türkiye'nin ilk komedi festivali olan ve 2015'ten beri aralıksız düzenlenen Ankara Uluslararası Komedi Festivali programı açıklandı. Sanat yönetmenliğini mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu'nun yaptığı, yapımcılığını ise Gezgin Kültür Sanat'ın üstlendiği festivalin beşincisi 1-17 Kasım'da düzenlenecek.
AÇILIŞ CEM YILMAZ İLE

Gösteriler, tiyatrolar, stand-up gösterileri, konserler, tiyatro etkinlikleri ve amatör komedyenler için düzenlenen etkinliklerin izleyiciyle buluşacağı festivalin açılışı Cem Yılmaz'ın Diamond Elit Platinum Plus gösterisiyle yapılacak.

Alternatifli bir programa sahip olan festivalde, Ferhan Şensoy, Alpay Erdem, Mahşer-i Cümbüş, Vedat Özdemiroğlu, Yıldıray Şahinler, Zafer Algöz, Hayrettin, Can Yılmaz ve Erkan Can, Ankara seyircisinin karşısında olacak.

Festival etkinlikleri Nazım Hikmet Sanat ve Kongre Merkezi, Congresium, Tatbikat Sahne, 4 Mevsim Tiyatro Salonu, GAGA Manjero, Route Sahne, IF Sokak'ta gerçekleştirilecek.

 

KAYNAK: https://www.ntv.com.tr/sanat/5-ankara-uluslararasi-komedi-festivalinin-programi,LAt0wFNzqEaQWoyXoWPUww


Etiketler: Kültür Sanat Ankara 5. Komedi Festivali Film Komedi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Beni çok sev rekora koşuyor

Beni çok sev rekora koşuyor


6 yıl önce Best Haber

Sözü Günay Çoban’a, müziği Serkan İzzet Özdoğan’a ait olan şarkının klibi, sadece dijital müzik platformu fizy’de yer aldı. 3 Aralık’ta gösterilmeyi başlanan klip, kısa sürede 300 binden fazla izlendi ve en çok dinlenen yerli şarkılar listesinde beşinci sıraya y&uu...

Müzik eşittir hayat

Müzik eşittir hayat


7 yıl önce Best Haber

Üsküp Yunus Emre Enstitüsünün (YEE) de katkılarıyla düzenlenen 18. Sonbahar Müzik Festivali'nde sahne almak üzere Makedonya’nın başkenti Üsküp’e gelen caz sanatçısı Elif  Çağlar, çalışmaları hakkında AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu. 

...
Halk Pazarı’nı Özlüyoruz

Halk Pazarı’nı Özlüyoruz


6 yıl önce Best Haber

Bir akşamüstü, şehir merkezinden eve doğru yürürken,  “halk pazarına uğrar, Kısmet Balıkçılık’tan  balık alırım” diye geçiriyorum içimden. O düşünce beni Doğu Garajı’ndaki
eski Halk Pazarı’na  doğru yönlendiriyor. Aradan birka&ccedi...