loader
Başkan Esen, “Saklıkent İmar Palanı tamam”

Başkan Esen, “Saklıkent İmar Palanı tamam”

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Saklıkent Koordinasyon Toplantısında, Saklıkent Kayak Merkeziyle ilgili 1/1000 ölçekli imar planını tamamladıklarını söyledi.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun başkanlığında bu yıl üçüncüsü düzenlenen Saklıkent Koordinasyon Toplantısı, Saklıkent Kayak Merkezinde gerçekleştirildi. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in de katıldığı toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal ve Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Emin Altıner başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Saklıkent Koordinasyon Toplantısı ile Saklıkent’te bir çok sorunu çözüme kavuşturduklarını belirterek, devam eden sorunlar içinde ilgili kurum ve kuruluşların gerekli tedbirleri bir an önce alması gerektiğini söyledi.

Bir soru üzerine Saklıkent’te 1/1000 ölçekli imar uygulama planını tamamladıklarını ve Antalya Büyükşehir Belediyesine gönderdiklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Saklıkent’in doğal yapısına uygun taş ve ahşap evlerin tercih edildiği planda kayak, bisiklet, dağcılık, doğa yürüyüşü ve park alanlarını tüm ayrıntılarıyla belirlediklerini kaydetti.

Üç yıldır yapılan Saklıkent Koordinasyon Toplantısının Saklıkent’te kazandırdıklarını bir sunum ile anlatan Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Emin Altıner, başta Antalya Valisi Münir Karaloğlu olmak üzere yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.


Etiketler: ANTALYA KONYAALTI SEMİH ESEN

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

9. GÜNDEKİ EYLEMDE CHP YİNE ORADA

9. GÜNDEKİ EYLEMDE CHP YİNE ORADA


5 yıl önce Best Haber

Antalya halinde eylem 9’uncu gününde hız kesmeden devam ediyor.

Eylemin devam etmesi halinde sadece Antalyalı kamyoncularımız değil, tüm tarım sektörünün de zarar göreceğini belirten kamyoncular; “Zaten, artan maliyetler altında ezilmekteyiz, sektör olarak son 17 yıldır her şeye y&uu...

ANTALYA'YA TURİST AKINI

ANTALYA'YA TURİST AKINI


5 yıl önce Best Haber

Turizmin başkenti Antalya'ya Ocak, Şubat ve Mart aylarında kente gelen turist sayısı 571 bin 207 ulaşırken, milliyetlerine göre dağılımda ise ilk üç sırada Almanya, Rusya ve İngiltere'nin olduğu gözlendi.

Geçtiğimiz sezonu yaklaşık 14 milyon turistle kapatan turizmin ...

Arama kurtarma tatbikatı nefes kesti

Arama kurtarma tatbikatı nefes kesti


5 yıl önce Best Haber

Mersin'de Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı'nın koordinatörlüğünde, 200'den fazla personelin katılımıyla gerçekleştirilen 'Bölgesel Arama Kurtarma Tatbikatı' nefes kesti. 2 uçak, 3 helikopter ile çok sayıda sahil güvenlik gemisi ve botunun katıldığı tatbikatt...