loader
Antalya’nın Dijitalleşmesinin Yolu: KEP Sistem

Antalya’nın Dijitalleşmesinin Yolu: KEP Sistem

Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-Tebligat, e-Fatura, e-Arşiv ve e-Saklama gibi hizmetler ile şirketleri dijitalleştiren Türkiye’nin öncü kurumu TÜRKKEP, BTvizyon Antalya 2020 toplantısında KEP’in önemi ve faydalarını anlattı. Etkinliğe katılan TÜRKKEP Genel Müdür Yardımcısı Olgar Ataseven, Antalya’da dijitalleşmenin KEP üzerinden olacağını vurguladı.

Konuşmasında KEP'in şirketler için önemine değinen TÜRKKEP Genel Müdür Yardımcısı Olgar Ataseven, "Devlet kurumları ve özel sektörün, dijital dönüşümlerini sağlaması ve kurumların global pazarda rekabet güçlerini artırmaları için KEP sistemi oldukça önemli bir misyon üstleniyor. Günümüzde kurum ve şirketlerin KEP ile entegrasyonunu tamamlaması, hız ve kontrolü kolaylaştırıyor. Her türlü ticari, hukuki yazışma ve belge paylaşımları gönderdiğiniz biçimde koruyan, alıcının kim olduğunu kesin olarak tespit eden, içeriğin kesinlikle değişmemesini ve içeriği yasal geçerli ve güvenli, kesin delil haline getiren KEP; kamu ve özel sektör temsilcilerinin yükünü azaltıyor" dedi.

Konuşmasında KEP sektörüne ilişkin verilere de yer veren Ataseven, “2019 yılında yüzde 25 büyüyen sektörümüzde toplamda 500 bin KEP hesabına ulaşıldı. Katma değerli hizmetler sayesinde KEP ileti trafiğinde ise yüzde 200’ün üzerinde büyüme gerçekleşti. 2020’de de KEP trafiğinde yüzde 100 büyüme bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 


Etiketler: KAYITLIELEKTRONİKDOSYA KEP ETEBLİGAT EARŞİV EFATURA TÜRKKEP OLGARATASEVEN AKDENİZ ANTALYA TEKNOLOJİ DİJİTAL İNSTAGRAM İNSTAGOOD FACEBOOK

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

CHP Antalya Mv. Rafet Zeybek Bütçe Konuşması

CHP Antalya Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Rafet Zeybek TBMM’de

devam eden 2020 Merkezi Yönetim Bütçe Görüşmelerinde Hâkimler ve Savcılar Kurulu

bütçesi üzerine Genel Kurul’da konuştu.

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek konuşmasında “yarg...

Alkan ve Taksici Birliği

Alkan ve Taksici Birliği


5 yıl önce Best Haber

As Taksi tarafından düzenlenen kahvaltıya; Antalya Şoförler Odası Başkan Adayı Mehmet Ali Alkan'ın eşi Ayşe Alkan,  Oda Yönetim Kurulu katıldı.  Kahvaltıya farklı duraklardan pek çok durak başkanı ve taksici esnafı da eşlik etti. Kırkpınar Baş Pehlivanı Ali Gürbüz’ de düzenlenen...

Sömestr tatili tiyatroyla başladı

Sömestr tatili tiyatroyla başladı


5 yıl önce Best Haber

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in öğrencilere tatil hediyesi olan
AŞT’nin yeni çocuk oyunu ‘Kırmızı Başlıklı Kurt’ ilk kez seyirci ile buluştu. Çocuklar bol
kahkahalı oyunda keyifli dakikalar geçirdi.
Antalya’da ilk ve orta öğ...