loader
Varsak Aktoprak'ta şüpheli şahıs yakalandı

Varsak Aktoprak'ta şüpheli şahıs yakalandı

Varsak Aktoprak Mahallesinde Bir İkamette Uyuşturucu Madde ve Silah Bulunduran Şüpheli Yakalandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerimizce, ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda;
Varsak Aktoprak Mahallesinde (F.K.) isimli şahsın uyuşturucu Metamfetamin maddesini depoladığı ve sattığı ayrıca şahsın ikametinde silah bulundurduğu şeklinde bilgiler edilmesi üzerine, 03 Şubat günü Varsak Aktoprak Mahallesinde bahse konu ikamette (F.K.) isimli şahıs (12) adet poşet içerisinde toplam daralı (700) gram Metamfetamin maddesi, (1) adet tabanca ve (12) adet fişek ile yakalanmıştır.
Şüpheli (F.K.) “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçundan hakkında işlem yapılarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 


Etiketler: VARSAKAKTOPRAK UYUŞTURUCUMADDE SİLAHKAÇAKÇILIĞI METAMFETAMİN CUMHURİYETSAVCILIĞI AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Konyaaltı’nda çocukların sünnet heyecanı

Konyaaltı’nda çocukların sünnet heyecanı

 

Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl 24’üncünü gerçekleştirdiği Sünnet Şöleni kapsamında 119 çocuğun sünnet işlemleri gerçekleştiriliyor.

Konyaaltı Belediyesi’nin 24’ünc&uum...

BatıAntalya'da 2020 patara yılı sevinci

Batı Antalya sınırları içerisinde yer alan ve muhteşem doğası, binlerce yıllık tarihi, çölleri aratmayan kumsalı, dünyanın en eski meclis binası ile bilinen ve her yıl binlerce kişiyi kendisine çeken Patara Antik Kenti 2020 yılında daha çok konuşulacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığ�...

Tütüncü, “Toplum kadınla güçlü”

Kepez Kadın Koordinasyon Merkezi üyeleri ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Tütüncü, toplumsal yapıda kadınların daha aktif olmasıyla, toplumun daha güçlü olacağını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kadın Koordinasyon Merkezi üyeleriyle sabah kah...