loader
AÜ Hastanesi’ndeki Hastalara Meme Kanseri Farkındalığıyla İlgili Bilgi Verildi

AÜ Hastanesi’ndeki Hastalara Meme Kanseri Farkındalığıyla İlgili Bilgi Verildi

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde yatan hastalara, hasta yakınlarına ve hastane personeline Ekim ayı Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği çerçevesinde bilgi verildi.

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Uygulama ve Araştırma Merkezi, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ve Hemşirelik Fakültesi işbirliği ile Ekim ayı “Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği” Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde düzenlendi. 

Akdeniz Üniversitesi Kanser Farkındalık Grubu üyeleri tarafından H Blok Atriumda, stand açılarak hasta, hasta yakınları ve hastane personeline meme kanserinde erken tanı ve taramalarla ilgili bilgi verildi ve broşür dağıtıldı.

Onkoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sema Sezgin Göksu, Hemşirelik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatma Arıkan, Sağlık Hizmetleri Müdürü Ferda Ülker, Onkoloji eğitim hemşireleri ve Hemşirelik Fakültesi öğrencileri tarafından hastane de bulunan yataklı birimler ziyaret edildi ve sağlık personellerine meme kanserinin simgesi olan pembe kurdele takılarak meme kanserine dikkat çekildi.
 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN GENÇ KADINLARA EVLİLİK OKULU

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN GENÇ KADINLARA EVLİLİK OKULU

Manavgat Belediyesi Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi’nde sağlıklı

ailelerin temellerini atacak eğitimler verilmeye devam ediyor. Merkezde şimdi

de evlenme hazırlığı yapan 18 yaş üzeri genç kadınları bilinçlendirip,...

Konyaaltı’nda çocukların sünnet heyecanı

Konyaaltı’nda çocukların sünnet heyecanı

 

Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl 24’üncünü gerçekleştirdiği Sünnet Şöleni kapsamında 119 çocuğun sünnet işlemleri gerçekleştiriliyor.

Konyaaltı Belediyesi’nin 24’ünc&uum...

Kepez'in beş yıldızlı tesisi açılış için gün sayıyor

Kepez Belediyesi’nin Antalya’ya başka şehirlerden tedaviye gelen hastaların yakınları için inşa ettiği 80 yatak kapasiteli ‘Hasta Yakınları Konuk Evi’ açılış için gün sayıyor.

Kepez Belediyesi, örnek projelerinden birini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ahatlı Mahal...