loader
Yolcular 2019 Emirates’i İki Ödüle Layık Gördü

Yolcular 2019 Emirates’i İki Ödüle Layık Gördü

Emirates, prestijli 2019 ULTRA ödüllerinde “Dünyanın En İyi Havayolu” ve “En İyi First Class” ödüllerinin sahibi oldu. The Telegraph gazetesinin lüks seyahat dergisi Ultratravel UK ve Ultratravel Middle East’in binlerce okuyucusunun oy verdiği ödüller dünyanın en iyi lüks seyahat deneyimleri konusunda sektörün nabzını tutuyor.

Emirates Havayolları’nın Operasyon Direktörü Adel Al Redha dün gece Emerald Palace Kempinski Hotel’de yapılan törende ödülleri kabul etti.Ödül törenine global seyahat sektörünün seçkin üyeleri katıldı. Bu iki ödül, havayolunun filosu ve ağında istikrarlı bir şekilde trend belirleyen seyahat ürünleri ve hizmetler sunmasına gösterilen takdirin ifadesidir. Adel Al Redha bu iki ödül üzerine yaptığı açıklamada, “Emirates, müşterilerimizin iyisiyle uçması için sarf ettiğimiz çabanın ve bağlılığın takdir edilmesinden dolayı onur duyuyor. Bu gece verilen ödüller, çabalarımızın müşterilerimizin yolculuğuna olumlu bir katkı sağladığını gösteriyor. Seyahat deneyimini kişiye özel, eğlenceli, konforlu ve verimli hale getirmek için gerek yer hizmetlerinde gerekse uçaktaki tüm temas noktalarımızda ürün ve hizmetlerimizde yenilikler yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, tüm ekip üyelerimize marka vaadimizi gerçekleştirmeye ve müşterilerimizin sadakatini kazanma çabalarımıza olan katkıları ve etkin çalışmaları için teşekkür ederim.” dedi.

Emirates 2019 yılında da müşterilerini işinin merkezine koymaya devam etti ve ürün ve hizmetlere yaptığı yatırımlarını yoğunlaştırarak kalitesini daha da güçlendirdi. Emirates, 2019 Nisan ayında 10 Boeing 777-200LR uçaklarında 150 milyon dolarlık yenileme çalışmalarını tamamlayarak, 2-2-2 düzeninde kurulmuş daha geniş Business Class koltukları ile iki sınıflı bir kabin sunarken, yeni renk paletleri ve geliştirilmiş tasarımlarla da Ekonomi sınıfını tamamen yeniledi. Emirates uçak içi eğlence seçeneklerini arttırarak müşterilerine 4500’den fazla kanalla eşsiz bir eğlence hizmeti sunuyor. 2019’da Emirates ayrıca, müşterilerine uçuştan önce Emirates App uygulamasını kullanarak geniş kapsamlı içerikler arasından, kişiselleştirilmiş müzik listesi oluşturmalarına ve uçağa bindiklerinde bunu koltuklarına senkronize etme imkanı veren bir sistem uygulamaya koydu. Havayolu, yoğun talep nedeniyle 2020 yılı boyunca müzik listesini aşamalı olarak tüm filosunda senkronize etmeyi planlıyor.

First Class’ta Emirates, 2017 yılında hizmet vermeye başlayan 'ezber bozan” Boeing 777-300ER uçağının şık ve modern iç tasarımı ve fütürist teknolojisiyle müşterilerini şaşırtmaya devam ediyor. Altı adet ferah tamamen kapalı First Class Özel Süite sahip uçağın kabin tasarımında ve detaylarında Mercedes-Benz S Sınıfının kendine özgü özelliklerinden esinlenildi. 1-1-1 düzeninde kurulmuş her süit 3,72 metrekare özel alan, en son teknoloji ısı kontrolü ve aydınlatma, NASA’dan esinlenilen “sıfır yer çekimi” konumuna ayarlanabilen koltuklar, orta koridordaki süitler için sektörde bir ilk olan “sanal pencereler” ve görüntülü arama hizmeti sunuyor. 'Ezber bozan” en yeni Boeing 777-300ER’ler şu anda dokuz global şehre uçmaktadır.

Yer hizmetlerinde müşterilerine kusursuz deneyimler sunma gayreti içinde olan Emirates, geçen yıl cruise yolcularına daha kolay check-in süreci sunan ve Dubai’de kısa molalara imkan veren ilk uzaktan check-in terminalini Dubai Uluslararası Havaalanının dışında uygulamaya koydu. Havayolu ayrıca, Dubai’den ABD’deki 12 destinasyona uçan yolcular için kalkış kapılarında biyometrik yüz tanıma teknolojisi uygulamasını da başlatarak kimlik kontrolleri için harcanan zamanı azalttı. 2020’de yolcularına daha iyi bir deneyim yaşatmak için biyometrik teknolojinin daha da yaygınlaştırmasını planlanıyor.

 


Etiketler: EMİRATES 201ULTRAÖDÜLLERİ ENİYİHAVAYOLU ENİYİFİRSTCLASS TELEGRAPH BOEİNG777_300ER DUBAİ DÜNYA TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Suriye sınırından acı haber: Bir asker şehit oldu |

Hatay sınır bölgesinde icra edilen devriye görevi esnasında; Suriye tarafından Türkiye tarafına yasadışı geçmeye çalışan şahısları yakalamak için müdahale edildiği esnada meydana gelen silah kazası sonucu bir asker şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada &ldq...

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nden Skandal Karar

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Fatih sondaj gemi personeline tutuklama kararı çıkarması ile Akdeniz'de gerilimi tırmandıracak yeni adım attı.

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin Fatih Sondaj gemisinde görevli personeli ile Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı,(TPAO) ile işbirliği yapan şirket ...

Saldırıya uğrayan milletvekili hayatını kaybetti

Arjantin'de 9 Mayıs'ta Ulusal Kongre'nin yakınında silahlı saldırıya uğrayan La Rioja eyaletinden Radikal Sivil Birlik Partisi (UCR) milletvekili Hector Olivares yaşamını yitirdi.

Buenos Aires Şehri Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, milletvekili Olivares, geçen perşembe sabah saatleri...