loader
Yemeksepeti Banabi Antalya’nın Online Market Siparişi Favorilerini Açıkladı

Yemeksepeti Banabi Antalya’nın Online Market Siparişi Favorilerini Açıkladı

Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi platformu Yemeksepeti’nin online market ürünleri sipariş platformu Banabi pazarda sekizinci ayını geride bıraktı. İstanbul’un ardından Anadolu illerine açılan Banabi temmuz ayından itibaren Antalya’daki kullanıcılara hizmet veriyor.

8 ayın ardından kullanıcıların online sipariş alışkanlıklarını açıklayan rapora göre Banabi, Antalya’da açıldığı temmuz ayından ekim ayına kadar %42 büyüme sağladı. Antalyalı kullanıcıların ilk 3 siparişi ise kek & bisküvi, dondurma ve çikolata oldu.

11.12.2019

Online market ürünleri sipariş platformu Banabi, Antalya'daki kullanıcılarının sipariş alışkanlarını araştırdı ve ortaya çıkan verileri açıkladı.

Antalya Güne Taze Fırın Ürünleri ile Başlıyor

Online siparişi en çok kullanan kentlerden biri olan Antalya’nın online siparişteki favorileri, kek & bisküvi, dondurma ve çikolata oldu. Antalyalı kullanıcılar ev bakımı için en çok çamaşır deterjanını tercih ederken, kişisel bakım kategorisinde en çok deodorant & parfüm siparişi veriyorlar. Onu da saç bakım ve ağız bakım ürünleri izliyor. Süt & süt ürünleri kategorisinde peynir ve yoğurt tercih eden Antalyalıların içecek favorisi ise suyun dahi önüne geçen gazlı içecekler.

Antalyalı kullanıcılar öğle ve akşam saatlerinde eşit oranda sipariş veriyorlar. Aynı zamanda öğle ve akşam saatlerinin ürün tercihleri de benzerlik gösteriyor ve çikolata, gazlı içecek, kuru yemiş, kraker & kurabiye gibi atıştırmalıklar öne çıkıyor. Yine öğle saatlerinde en çok sipariş edilen ürünler ise sebze, makarna, bakliyat, yoğurt gibi yemeklik ürünler oluyor. Sabahları Antalya’nın tercihi ise taze fırın ürünlerinden yana oluyor. Antalyalı kullanıcılar gece siparişlerinde de en çok atıştırmalık ürünleri ve gazlı içecekleri tercih ediyor.

Antalya’da Siparişleri Erkek Kullanıcılar Veriyor

Erkek kullanıcıların kadın kullanıcılardan %20 daha fazla sipariş verdiği şehirde; kadın kullanıcılar özellikle evin mutfak eksiklerine yöneliyorlar ve en çok peynir, yoğurt, yumurta, makarna & bakliyat gibi ihtiyaçları karşılıyorlar. Erkeklerin en çok sipariş verdikleri ürünler ise şekerleme, meyve ve enerji içeceği oluyor. Ayrıca saç bakım, ağız bakım ve parfüm & deodorant gibi kişisel bakım kategorisindeki ürünlerde de erkekler kadınlara oranla daha çok sipariş veriyor.

Antalya’da fırın ürünlerini en çok sipariş edenler %50 gibi yüksek bir oranla 35 yaş ve üzeri kullanıcılar. İçecek siparişi ise en çok 35-40 yaş arasından geliyor, aynı grubun diğer bir favori kategorisi ise ev bakım ürünleri. Kişisel bakım ürünlerinin de özellikle 35-40 yaş grubu tarafından tercih edildiği Antalya’da, evcil hayvan ürünleri de en çok bu yaş grubu tarafından sipariş ediliyor.


Etiketler: YEMEKSEPETİ BANABİPAZAR ONLİNESİPARİŞ YEMEK TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kurban Bayramında otoyol ve köprüler ile toplu taşıma ücretsiz

Kurban Bayramı tatili süresince Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki köprü ve otoyollardan geçişler ile belediyelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı ...

Spor performansınızı doğru beslenme ile artırın!

Yürüyüş, koşu, plates, yoga ya da yüzme… Hangi alanda olursa olsun yapılan sporda alınan besinler doğrudan sonucu etkiliyor. Antrenman öncesi ve sonrası kasların gelişiminin desteklenmesi için beslenmeye dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen FitChef’in Uzman Diyetisyeni Özgül Yıldız, sp...

Çin'in Yapay Güneşi, 2050 Yılına Kadar Hazır Olacak

Çin'in temiz ve sınırsız enerji elde edebilmek için üzerinde çalıştığı füzyon reaktörünün 2050 yılına kadar tamamlanması bekleniyor.

Değişen dünya koşulları ve yaşanan hava kirliliği sorunu, Çin için yeni arayışlarının temelini oluşturuyordu. Çin...