loader
Yediği lokum boğazına takılınca öldü

Yediği lokum boğazına takılınca öldü

KOCAELİ'nin Kandıra ilçesinde, fiziksel engelli Emine Kardaş (38), yediği lokumun nefes borusuna kaçması sonucu boğuldu.

Olay dün, Kandıra Karaağaç Mahallesi’nde meydana geldi. Anne ve babasıyla birlikte yaşayan fiziksel engelli Emine Kardaş, şekerlikten aldığı lokumu yediği sırada nefes almakta zorlandı. Anne ve babası, Emine Kardaş’a müdahale etmeye çalışırken, 112 Acile haber verdi. Eve gelen 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Emine Kardaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama döndürülemedi. Lokumun boğazına takılması sonucu yaşamını yitirdiği belirlenen Emine Kardaş, bugün gözyaşlarıyla toprağa verildi.

KAYNAK : https://www.internethaber.com/yedigi-lokum-bogazina-takilinca-oldu-2043942h.htm


Etiketler: Kocaeli

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

SGK verileri...

SGK verileri...


5 yıl önce Best Haber

2019 yılının Ocak ayından başlayarak Ekim ayı bitene kadar geçen sürede hastalara 327 bin 873 reçete kesilirken, bunun mali karşılığının 33 milyon 242 bin 279 olduğu kaydedildi.

Medya takibinin öncü kurumu Ajans Press, sağlık sektörü ile alakalı basına yansıyan h...

​Setur’dan Sevgililer Günü rotaları

Türkiye’nin önde gelen turizm şirketlerinden Setur, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü yurt dışında geçirmeyi düşünenler için birbirinden avantajlı yurt dışı tur önerileri sunuyor. Henüz tatil planı yapmayanlar için Avrupa, Laponya ve Dubai gibi farklı...

Hilal'in gölgesinde saklı abideler

Hilal'in gölgesinde saklı abideler


4 yıl önce Best Haber

Çanakkale ruhunun toplumu oluşturan büyük, küçük, genç, yaşlı tüm bireylerinin özverisi ile kazanıldığı düşüncesinden yola çıkarak, Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihî Alan Başkanlığı (ÇATAB)18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale D...