loader
Anne ve Babasını Siyanürle Öldüren Cani Evladın Arkadaşları Konuştu: Son Zamanlarda Bakışları Değişmişti

Anne ve Babasını Siyanürle Öldüren Cani Evladın Arkadaşları Konuştu: Son Zamanlarda Bakışları Değişmişti

İnternetten aldığı siyanürü şerbet diye anne ve babasına içirerek ölümüne neden olan üniversite öğrencisinin arkadaşları, cani evlat için "Son zamanlarda yalnız oturuyordu. Bakışları değişmişti." ifadelerini kullandı.

İzmir'de üniversite öğrencisi gencin, internetten elde ettiği siyanürü anne babasına 'şerbet' diye içirip öldürdüğü olay sonrası cani evladı arkadaşları anlattı. Kimya bölümü öğrencisi Mahmut Can Kalkan'ın arkadaşları kan donduran olay sonrası "Son zamanlarda yalnız oturuyordu. Bakışları değişmişti. Belki bu rahatsızlandığına bir işaret olabilir" dedi.

Üniversite öğrencisi Mahmut Can Kalkan'ın anne ve babasını internetten aldığı siyanürü şerbet yapıp içirerek öldürmesinin yankıları sürerken, olayla ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.

ADINI SORAN POLİSLERE 4 YAŞINDAKİ KARDEŞİNİN İSMİNİ SÖYLEDİ

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; zanlının emniyetteki ilginç tavır ve davranışları polisleri bile şaşırttı. Cinayeti işlediğini itiraf eden zanlının, adını soran polislere, 4 yaşındaki kardeşinin ismini söyleyerek "Adım M. T. Kalkan" dediği ortaya çıktı.

OKULUN EN BAŞARISIZ ÖĞRENCİSİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan zanlı Kalkan'ın geçen yıl sınıfta kaldığı ve 0.80 ortalamasıyla okulun en kötü ve başarısız öğrencisi olduğu ortaya çıktı.

"SON ZAMANLARDA YALNIZ OTURUYORDU"

Kalkan'ın arkadaşları, "Çok sakin bir yapısı vardı. Son zamanlarda yalnız oturuyordu. Bakışları değişmişti. Belki bu rahatsızlandığına bir işaret olabilir" dedi. Anne Fatma (39) ve baba Mehmet Kalkan'ın (46) cenazeleri, Yozgat'ta defnedildi.

NE OLMUŞTU?

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, 21 yaşındaki Kimya bölümü öğrencisi Mahmut Kalkan, ailesine''Değişik bir şerbet yaptım bir tadın" diyerek siyanür içirdi. Kan donduran olayda, anne ve baba hayatını kaybederken, zanlı ve iki kardeşi hastaneye kaldırıldı.

Zanlı üniversite öğrencisine yapılan sağlık kontrollerinde şizofreni teşhisi koyuldu ve daha önceden böyle bir tanı konulmadığı öğrenildi.Mahmut Can Kalkan üst soy akrabayı kasten öldürmekten iki kez ve kardeşi öldürmeye teşebbüs suçlarından tutuklandı.

KAYNAK;HABERLER.COM

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;https://www.haberler.com/anne-ve-babasini-siyanurle-olduren-cani-evladin-12056944-haberi/


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Demre’de trafik kazası: 1 yaralı

Demre’de trafik kazası: 1 yaralı


6 yıl önce Best Haber

Antalya’nın Demre ilçesinde aracıyla yağmur suyu drenaj kanalına uçan sürücü yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Erdem Cansev yönetimindeki 07 ZZ 054 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle Demre’nin Finike Caddesi’nde yağmur suyu drenaj kanal...

Kazalar en çok  Gaziosmanpaşa ve Kadıköy'de

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı verilerine göre 2019’da 418.488 trafik kazası oldu. Tarafların anlaşarak kendi aralarında tutanak tanzim ettiği maddi hasarlı trafik kaza sayıları dahil edildiğinde bu sayı 853.405’e çıkıyor. Kazaların oluş türlerine bakıldığında ya...

Metro Market fiyat spekülasyonlarına karşı mücadele ediyor!

 Dünya ülkelerinde koronavirüs vakalarının artmaya başlamasıyla Metro Market, Türkiye’deki tüketicilerin güvenli alışverişi için gerekli önlemleri almaya devam ediyor. Koronavirüs vakasından sonra en yoğun ilgi, hijyen ürünlerine ve temel gıda malzemelerine...