loader
YAŞLI EVLERİ YORUMUYLA HİSSELİ HARİKALAR KUMPANYASI

YAŞLI EVLERİ YORUMUYLA HİSSELİ HARİKALAR KUMPANYASI

Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evleri sahnelediği, Türkiye’nin en sevilen ve en çok ses getiren müzikali Hisseli Harikalar Kumpanyası, prömiyerini Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirdi.

Turgut Özakman’ın yazdığını 2 perdelik müzikal komedi ‘Fehim Paşa Konağı’yla sahne tozunu yutan Muratpaşa Belediyesi’nin Yaşlı Evleri üyeleri, 18 – 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda bu kez bambaşka bir oyunla sahneye çıktı.

Türkiye’nin 80’li yıllarıyla özdeşleşen Haldun Dormen’in kaleme aldığı ve başrollerini Erol Evgin, Nevra Serezli, Ayşen Gruda ve Adile Naşit’in paylaştığı efsane müzikal, Hisseli Harikalar Kumpanyası, bu kez Muratpaşa’nın kıdemli kent sakinlerinin yorumuyla sahnelendi.

Müzikal için Muratpaşa Belediyesi’nin Yeşilbahçe, Fener ve Soğuksu mahallelerinde bulunan Yaşlı Evlerinde tiyatro, dans ve halk oyunu kurslarına devam eden üyeleri yılsonu gösteri programlarını birleştirdi. Muratpaşa Belediyesi’nin Kozaklı Komşu Evi’nde provalarına başlanan müzikal için yaşlılar yaklaşık 45 gün boyunca neredeyse her gün çalıştı. Yaşlı Evlerinin 44 üyesinin rol aldığı, koreografisi Elif Umdu ve Alkım Kahyaoğlu’na ait müzikali, Necdet Ongun sahneledi.

Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evlerinin yorumuyla Hisseli Harikalar Kumpanyası, 18 – 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında prömiyerini Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirdi. Prömiyeri Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın eşi Ümran Uysal da izledi. Müzikal için salon hınca hınç dolarken müzikalin sonunda yaşlıların performansı uzun süre ayakta alkışlandı. 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

9. GÜNDEKİ EYLEMDE CHP YİNE ORADA

9. GÜNDEKİ EYLEMDE CHP YİNE ORADA


7 yıl önce Best Haber

Antalya halinde eylem 9’uncu gününde hız kesmeden devam ediyor.

Eylemin devam etmesi halinde sadece Antalyalı kamyoncularımız değil, tüm tarım sektörünün de zarar göreceğini belirten kamyoncular; “Zaten, artan maliyetler altında ezilmekteyiz, sektör olarak son 17 yıldır her şeye y&uu...

Geçmen Yayla yolunda sona gelindi

Geçmen Yayla yolunda sona gelindi


7 yıl önce Best Haber

Geçmen Yayla yolunda sona gelindi
90 kilometrelik mesafe
11 kilometreye düşecek
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı'nın Geçmen YaylasI'na ulaşımı 90 kilometreden 11
kilometreye düşürecek yeni yol çalışmalarında sona geldi. Çalışmaları yerinde inceleyen...

Kepez, dumansız yaşamı seçenleri ödüllendirecek

Kepez Belediyesi ‘9 Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü’nde önemli bir projeye daha imza atıyor. ‘Sen de bırakabilirsin’ projesi ile ilçe sakinlerini ücretsiz sigara bağımlılığından kurtarmaya hazırlanan Kepez, dumansız yaşamı seçenleri de ödüllendirecek.

Sağlık...