loader
Yanlış Seçimler Bebeğinizin Cildinde Alerjik Reaksiyonlara Neden Olabilir

Yanlış Seçimler Bebeğinizin Cildinde Alerjik Reaksiyonlara Neden Olabilir

Bebeğinizin cildinin nemlendirilmesi ya da korunması için kullandığınız ürünleri doğru seçmediğiniz takdirde zaten hassas olan teni kolayca zarar görebiliyor. Bu durum ise cilt yaralarına kadar gidebilen alerjik reaksiyonlarla sonuçlanabiliyor. 5.5 pH değerine sahip ürünler, bebek cildinin koruyucu tabakasını destekleyerek onları tahrişe ve zararlı çevresel etkenlere karşı koruyor.

 

Bebek cildi yetişkinlerin cildinden çok daha hassas olduğu için dışardan gelebilecek en ufak etki bile istenmeyen sonuçlar doğurabiliyor. Bebeğin cildi ile uyumsuz ürünler kullanıldığında cildin pH değeri bozuluyor ve zaten ince olan cilt yapısı daha da incelip hassaslaşıyor. Bu durum bebeğin cildinde egzama, bakteriyel ve mantar enfeksiyonları gibi alerjik reaksiyonlara, yara, cilt kuruluğu, tahriş ve dermatite neden olabiliyor. Bu sorunları önlemek için içeriğinde 5.5 pH değere sahip; sabun, paraben ve alkol barındırmayan, bebek cildinde alerjiye neden olmayan ürünlerin yanı sıra Avrupa Alerji Araştırmaları Merkezi ECARF tarafından sertifikalandırılmış ürünlerin tercih edilmesi gerekiyor.

 

Klinik ve dermatolojik olarak test edilmiş; ECARF (Avrupa Alerji Araştırmaları Merkezi) tarafından onaylı Sebamed Baby ürünleri, alerjik cilt yapısı olan çocuklarda da güvenle kullanılabiliyor. Sebamed Baby ürünleri, pH 5.5 değerine sahip formülü ile bebeğinizin cildini tahrişe ve zararlı çevresel etkenlere karşı koruyor. Göz yakmayan formüle sahip, sabun içermeyen Sebamed Baby Şampuan, bebeğinizin saçlarını ve saç derisini narin bir şekilde temizliyor, içerdiği papatya ekstresiyle tahrişi giderip cildi rahatlatıyor. Sabun ve paraben içermeyen Sebamed Baby Kompakt, temizlik sırasında bebeğinizin cildini kuruluğa karşı korurken besleyip nemlendiriyor ve rahatlatıyor. Cilt tarafından hızla emilen Sebamed Baby Losyon, yağlı bir his bırakmadan kuruluğa karşı yumuşak bir koruma sağlıyor. İçerdiği papatya ekstresi ise bebeğin cildinde oluşabilecek iltihaplara ve tahrişe karşı etki gösteriyor.  Narin bebek cildi için yoğun koruma sağlayan Sebamed Baby Krem, içeriğindeki pantenol, Allantoin ve Papatya Ekstresi açısından zengin nemlendirici ve koruyucu kompleks ile pişiği önlüyor, tahriş olmuş cildi rahatlatıp yeniliyor, iyileşme süresini hızlandırıyor.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Instagram kullanıcılarına müjde verildi! Artık daha az kullanılacak

Yüksek çözünürlüklü içeriklerin görüntülenmesinden gerçekleşen yüksek veri tüketimini düşürecek bir özellik geliştirildi. Yeni gelen özellikle birlikte kullanıcıların mobil internet tüketimini düşecek. Milyonlarca Instagram kullanıcısı ...

HONOR 20 Lite Türkiye’de Satışa Çıktı!

Güçlü selfie ve üçlü arka kameralarının yanı sıra dikkat çeken tasarımıyla HONOR 20 Lite, Türk kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

HUAWEI Technologies çatısı altında gençlere yönelik teknolojik ürünleriyle değer yaratan HONOR, ak...

FOTOĞRAF MAKİNESİNDEN SİLİNEN  FOTOĞRAFLAR NASIL KURTARILIR? 

SD KARTLARDAKİ FOTOĞRAF VE VİDEOLARI 
KAYBETMEMENİZ İÇİN 7 ÖNERİ 


Telefon ve kameralarda depolama cihazı olarak kullanılan SD kartlar, maalesef pek çok sorundan dolayı kolayca hasar görebiliyor. SD kartlardaki fotoğraf veya videolara erişememe vakalarının oldukça sık yaşand�...