loader
Çankaya’ya 6 bin m2 yeni park

Çankaya’ya 6 bin m2 yeni park

Kepez Belediyesi, Çankaya Mahallesi’nde 6 bin 200 metrekare (m2) alan üzerine kurulacak olan parkın yapımına başladı.

Kepez Belediyesi, bitki ve ağaç dikimleriyle ilçenin çehresini güzelleştirirken, mahalle parklarına yenilerini eklemeyi sürdürüyor.
Zeytin, portakal bahçeleri, Antalya Orman Çiftliği ve Botanik Park gibi çevreci projelere imza atan Kepez Belediyesi, imar planında yeşil alan görülen yerleri de ilçe sakinlerinin sosyal vakit geçirebileceği parklara dönüştürüyor.

Çankaya Mahallesi’nde konut siteleri arasında kalan 6 bin 200 m2 büyüklüğündeki yeşil alan da park düzenlemesiyle vatandaşın hizmetine sunuluyor.
Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 6390 ve 6393 sokaklar arasındaki parkın inşasına başladı.

YENİ PARK BÖLGEYİ GÜZELLEŞTİRECEK

Vatandaşların sosyal vakit geçirebileceği alan ihtiyacı karşılayacak olan parkta, spor alanları, yürüyüş parkurunun yanı sıra, çocuk oyun mobilyaları, piknik masaları ve bank bulunacak. Zeytin ağaçları ile çeşitli türde çiçeklerin dikileceği park, çimlendirilecek.  Bölgenin fiziki görünümün güzelleşmesine katkı sağlayacak olan yeşil alan çalışmasının bu yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bugüne kadar birçok park kazandırdıkları Çankaya Mahallesi’nde yeşil alan çalışmalarının süreceğini ifade ettiler. 


Etiketler: Kepez Belediyesi Çankaya Mahallesi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kaleiçi’nde festival zamanı

Kaleiçi’nde festival zamanı


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Adalya Koleji’nin ‘kültürel mirasın korunması’ başlığıyla

sürdürdüğü Erasmus+ projesi kapsamında Antalya’da bulunan yabancı öğrencilerin ziyaretinde bu yıl

5’incisi düzenlenecek Kaleiçi Old Town Festiva...

AKM’ye Atatürk Kültür Merkezi tabelası asıldı

Başkan Böcek, ‘Atamızın izindeyiz’
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye kurumlarının adını
Atatürk’le taçlandırmaya devam ediyor. Antalya Kültür Merkezi’nin adı Büyükşehir Meclisi
kararıyla Atatürk Kültür Me...

Muratpaşa halk çamaşırhaneleri

Muratpaşa halk çamaşırhaneleri


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi’nin Zeytinköy ve Meltem Mahallelerinde bulunan halk çamaşırhaneleri 5 yılda

tam 29 bin 95 kez döndü. 14 bin 407 kişinin yararlandığı halk çamaşırhanelerinin toplumsal ihtiyaçlar

üzerinden şekillenen bir çalışma olduğunu dile getiren Belediye Başka...