loader
Tütüncü elleriyle Hüsnü Karakaş’ı güzelleştiriyor

Tütüncü elleriyle Hüsnü Karakaş’ı güzelleştiriyor

Başkan Hakan Tütüncü, Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde sözünü verdiği ve yapımının başladığı parkta incelemelerde bulundu ve bordür taşı inşa etti. Tütüncü, mahallede altyapısı tamamlanan sokakların asfaltını da, 2021’de yapacaklarını açıkladı.

Kepez Belediyesi, mülkiyet ile imara ilişkin sorunlarını çözerek modern yapılaşmanın önünün açtığı Hüsnü Karakaş Mahallesi’ni, alt ve üst hizmetleriyle şehirleştirmeye devam ediyor.
Site tarzı konutlarıyla yıldızı parlayan mahallenin, asfalt, yeşil alan ve kaldırım eksikleri hızla tamamlanıyor.
Tapuları verilen gecekonduların kaldırılmasının ardından imar yollarının önemli bir kısmının açıldığı Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde, konut yapımının tamamlandığı sokakların da asfalt ve kaldırımı yapılıyor.

Hüsnü Karakaş’ın yolları da şehirleşiyor
Mahallede, bugüne kadar 38 km yeni yol, 35 km sathi asfalt, 28 km sıcak asfalt, 45 bin m2 parke kaldırım ile 6 bin metre yağmur suyu drenaj kanal çalışması tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde mahalleyi ziyaret eden Başkan Hakan Tütüncü, kanalizasyon alt yapısı tamamlanan sokakların asfalt ve kaldırımını da 2021 yılı içerisinde yapacaklarını ifade etmişti.

Kepez, Antalya’nın parlayan ilçesi
Hüsnü Karakaş Camii’nin eksiklikleri gidereceklerini kaydeden Başkan Tütüncü, “Bölgede alt yapı çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokakların asfaltının yapımına başlayacağız. Hüsnü Karakaş Camimizin, bölgedeki okulların eksikleri vardı. Bu eksikleri de tamamlayacağız. Hüsnü Karakaş Mahallesi, bambaşka bir geleceğe yürüyor. Kepez bambaşka bir geleceğe yürüyor. Kepez, günden güne Antalya’nın parlayan ilçelerinden birisi olma vasfına yeni unsurlar ilave ediyor.” açıklamasını yaptı. 

Hüsnü Karakaş’a dev yeşil alanlar
Kepez Devlet Hastanesi, yatırımıyla ciddi bir değer kazanan Hüsnü Karakaş Mahallesi’nin, çehresi de yeşil alan yatırımlarıyla güzelleştiriliyor. Geçtiğimiz yıllarda 20 dönümden oluşun bir parkın kazandırıldığı mahalleye, dev bir yeşil alan daha geliyor. Başkan Tütüncü’nün, geçtiğimiz günlerde müjdesini verdiği 35 bin m2 büyüklüğündeki Ay Deresi Rekreasyon Projesi de, Hüsnü Karakaş Mahallesi’ne yapılıyor.

Tütüncü parkın yapımında çalıştı
Tütüncü’nün, geçtiğimiz aylarda 3572 Sokak’ta bir evi ziyaretinde sözünü verdiği mahalle parkının yapımına da başlandı.
Park şantiyesinde incelemelerde bulunan ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü işçilerine kolaylıklar dileyen Tütüncü, inceleme sırasında inşaat işlerindeki hüneri de gösterdi. Üzerinde şantiye yeleği bulunan Tütüncü, eline çekiç ve malayı alarak, bordür taşı inşa etti.
İçerisinde ahşap oturma mobilyaları, çocuk oyun parkı, açık hava spor aletlerinin olacağı park, 2 bin 250 m2 alana inşa ediliyor. Parka, çeşitli türde bitki ve ağaç da dikilecek. 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Elon Musk, Falcon Heavy Uçuşundaki Kazanın Sebebini Açıkladı

SpaceX CEO'su Elon Musk, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Falcon Heavy uçuşunda yaşanan talihsizliğin sebebini açıkladı.

SpaceX, salı sabahının erken saatlerinde Falcon Heavy isimli roketini fırlatarak 24 uyduyu yörüngeye yerleştirmişti. Uçuşta her şey planlandığı gibi gitse ...

MANAVGAT BELEDİYESİ ETÜT MERKEZİ YÜZ YÜZE EĞİTİME DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi Çocuk ve Kültür Merkezi yerleşkesinde bulunan Etüt

Eğitim Merkezi, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının Milli Eğitim

Bakanlığı’nca uygun görülen sınıflarda yüz yüze eğitime başladı. 8 Sınıftaki 55

öğrencinin hızlandırılmış eğ...

Trump’tan Kripto Para Dünyasını Derinden Etkileyecek Açıklama

ABD başkanı Donald Trump, Facebook'un üzerinde çalıştığı kripto para birimi Libra ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Bitcoin hayranı olmadığını söyleyen Trump, Facebook bir banka olmak istiyorsa denetlemeye tabii olmalı dedi.

Facebook birkaç ay önce kripto para birimi Libra'yu duyurd...