loader
PUBG MOBILE YENİ GÜNCELLEME İLE KIŞ FESTİVALİ VE MEKANİK ÖFKE MODUNA KAVUŞUYOR

PUBG MOBILE YENİ GÜNCELLEME İLE KIŞ FESTİVALİ VE MEKANİK ÖFKE MODUNA KAVUŞUYOR

Yeni yarış modu, kış temalı içerikler ve çok daha fazlası PUBG MOBILE’ın iOS ve Android üzerindeki yeni güncellemesiyle sunuluyor

PUBG MOBILE, yayınladığı güncelleme ile yeni oyun modları, haritalar, eşyalar ve yeteneklerin yanı sıra 10. yaşını kutlayan Angry Birds oyunuyla bir işbirliği içeriği sunuyor. Apple’ın “Türkiye’deki En Popüler Ücretsiz iOS Oyunları 2019” listesine giren popüler oyun PUBG MOBILE’ın son güncellemesi, App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak erişilebiliyor.

Her geçen yıl Türkiye pazarına ve Türk oyunculara yönelik yatırım ve bağlılığını artıran PUBG MOBILE, son dönemde Türk televizyonlarında da TV reklamlarıyla boy gösteriyor. Bugün gelen güncelleme gibi yeniliklerle oyun severler için sürekli güncel ve canlı kalan PUBG MOBILE, TV reklamlarında oyuncuları bu heyecana ortak olmaya çağırıyor.

 

Yepyeni bir ikon ve Tencent Games’in yeni logosuyla paylaşılan son güncellemede yer alan özellikler şöyle:

  • Mekanik Öfke Modu – Bu tamamen yeni Evo Alanı modunda, oyuncular iki gruba ayrılıyorlar ve her biri bir araca sürücü veya nişancı olarak atanıyor. Her araç, aralarında Mitralyöz, Pompalı ve RPG gibi güçlü silahlarla donatılmış. Nişancılar aralarında Mitralyöz, RPG, Bombaatar ve M249’un yer aldığı özel silahları kullanabiliyorlar.
    • Mekanik Öfke TDM: Oyuncular puan kazanmak için düşman araçlarını yok etmelidirler, skor sınırına ulaşan ilk takım oyunu kazanır.
    • Mekanik Öfke PickUp: Oyuncular kazanmak için Puan Kasaları’ndan belli sayıda toplamak zorundalar, ancak araçları yok edilirse tüm Kasaları kaybederler.
  • Kış Cenneti – Erangel’de Klasik mod maçları için sıraya girerken oyuncular, Toplanma Alanı karlarla kaplı olan Kış Cenneti’ne girebilirler. Oyuncular aynı zamanda bir maça girdiklerinde teleferiğe binerek karlı dağlara çıkabilir ve snowboard yapabilirler.
  • Hareket Halinde İyileşme – Oyuncular artık sağlık çantaları, enerji içecekleri, ve adrenalin şırıngalarını hareket ederken kullanabilecek. Ancak bunlar kullanılırken hareket hızı önemli ölçüde düşüyor. Ayrıca sarı bezleri sağlık yenilerken otomatik olarak art arda kullanılabiliyor
  • Mühimmat – Yeni bir mühimmat ekranı, oyuncuların başlangıç silahlarını düzenleme ve özelleştirmesi için Takımlı Ölüm Maçı moduna eklendi. Mühimmat olarak kullanılabilecek silah çeşitliliği, Evo Seviyesi yükseldikçe artar, silah ekleri için uzmanlık seviyeleri de sunulmuştur
  • Görünüm Tuşları – Üçüncü Şahıs görünümündeyken oyuncular, Birinci Şahıs görünümüne Klasik, Eğlence ve Eğitim Sahası modlarında geçebilirler
  • Yeni Kayma Mekaniği – Oyuncular artık Takımlı Ölüm Maçı modunda karakterlerinin kayma özelliğini açıp kapatabilirler
  • Silah Dengeleri – Klasik modda, birden çok silahın, oynanışı dengelemek açısından özellikleri değiştirildi:
    • Kurmalı Keskin Nişancı Tüfekleri: Gövdeye verdiği hasar %30 artırılarak 1,0'dan 1,3'e çıkarıldı.
    • AWM: Mermi hasarı 132'den 120'ye düşürüldü.
    • Hafif Makineli: Gövde ve kollara/bacaklara verdiği hasar %5 artırıldı.
    • Arbalet: Gövdeye verdiği hasar %40 artırılarak 1,0'dan 1,4'e, kollara/bacaklara verdiği hasar %20 artırılarak 1.0'dan 1.2'ye çıkarıldı.
    • S12K: Mermi hasarı 22'den 24'e çıkarıldı.
    • Kısa Çifte: Her atışın hasarı 20'den 22'ye çıkarıldı.
    • S686/S1897: Her merminin hasarı 24'ten to 26'ya çıkarıldı.
    • Pompalılar: Atış menzili 1.000 metreden 150 metreye düşürüldü.
    • Duckbill: "Pompalı yatay yayılımını artırır ve dikey yayılımını azaltır" etkisi "pompalı dikey yayılımını artırır ve yatay yayılımını azaltır" olarak değiştirildi.
  • Angry Birds ile ortak içerik - Oyuncular artık özel eşyaları açma şansına sahip olacaklar ve Toplanma Alanı’nda Angry Birds bombaları atarak minik bir oyun oynayabilecekler. Ödüller ise Angry Birds macerası etkinliğindeki görevleri tamamlayarak kazanılabiliyor.
  • Ek Özellikler – Performans ayarlamaları, izleyici kademe kısıtlaması, sırt çantası süslemeleri ve takım arkadaşı öldürmelerini raporlama özelliği gibi bir çok yenilik de eklendi.

Etiketler: PUBGMOBİLE ANDROİD ANGRYBİRDS İOS2019 OYUN TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

4,54 Milyar insan interaktif internet kullanıyor

Dünya çapında milyarlarca insanı birbirine bağlayan internet, modern bilgi toplumunun temel direği haline geldi. 2020 Ocak verilerine göre dünyadaki 4,54 milyar insanın aktif internet kullandığı görülürken, bunun küresel nüfusun yüzde 59’una denk geldiği saptandı. Çin, Hindistan ve...

Xiaomi, Mi Band 4'ü Duyurdu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Xiaomi, akıllı bileklik serisinin son üyesini Çin'de duyurdu. Yapılan açıklamalarda ürünün iki farklı seçeneğinin olacağı ve fiyatının da 24 dolardan başlayacağı ifade edildi.

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, ürettiği akıllı bilekliklerle piyasada iyi bir ç...

BAŞKAN ŞAHİN, MİLLET BAHÇEMİZİN YAPIMINA OCAK AYINDA BAŞLIYORUZ

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Aksu’ya yapılacak Millet Bahçesinin yapımının bir

aksilik olmazsa Ocak ayının ortalarında başlayacağının müjdesini verdi.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği başkent temasları kapsamında Ankara’dan

müjdelerle dönen Başkan Şa...