loader
Tütüncü’den cemevi müjdesi!

Tütüncü’den cemevi müjdesi!

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Altınova Şubesi’ni ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ikinci cemevi müjdesini verdi. 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Altınova Şubesi’ni ziyaret etti. Altınova Cemevi yönetiminin davetine icabet eden Başkan Tütüncü, alevi hemşehrileri ile çay içip uzun süre sohbet etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptırılan cemevinin tamamlanmak üzere olduğunu hatırlatan Tütüncü, ikinci bir cemevi yapımı müjdesini de verdi. Yeni talepleri ve bölgeye yapılması beklenen hizmet önerilerini de dinleyen Tütüncü, Altınova’daki çalışmaları anlattı.  

Altınova yatırımlarında cemevi de var 

İmar ve mülkiyet sorunlarının çözümlenmesiyle şehircilik hamlelerinin Altınova’ya gelmeye başladığını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bölgeye yapılacak yeni yatırımlar arasında ikinci bir cemevinin de olduğunu söyledi. “Birbirimize daha sıkı sarıldıkça bu topraklardaki huzur daha da artacak “ diyerek sözlerine devam eden Tütüncü, “Altınova’ya modern, güzel bir ikinci cemevinin yakışacağını düşündük ve bununla ilgili çalışmalarımıza başladık. Şimdiden hayırlı olsun” dedi
 


Etiketler: Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Altınova Şubesi Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Hakan Tütüncü'den 2. cemevi müjdesi Kepez'e Cemevi Müjdesi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez, dumansız yaşamı seçenleri ödüllendirecek

Kepez Belediyesi ‘9 Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü’nde önemli bir projeye daha imza atıyor. ‘Sen de bırakabilirsin’ projesi ile ilçe sakinlerini ücretsiz sigara bağımlılığından kurtarmaya hazırlanan Kepez, dumansız yaşamı seçenleri de ödüllendirecek.

Sağlık...

Atay Uslu'dan Dünya Kadınlar Günü mesajı

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu başkanı Atay Uslu Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti: 

"Kadın bizim güvencemiz, öznemiz,  aynı zamanda ve en önemlisi ann...

AKM’ye Atatürk Kültür Merkezi tabelası asıldı

Başkan Böcek, ‘Atamızın izindeyiz’
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye kurumlarının adını
Atatürk’le taçlandırmaya devam ediyor. Antalya Kültür Merkezi’nin adı Büyükşehir Meclisi
kararıyla Atatürk Kültür Me...