loader
Tütüncü’den 40 dakikalık teneffüse portakal sözü

Tütüncü’den 40 dakikalık teneffüse portakal sözü

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un, "Okula döndüğümüz gün ilk teneffüs 40 dakika. Söz!" paylaşımından sonra çocuklara, farklı illerden yöresel ürün gönderme sözü verilmişti.
Çocukları çok seven ve eğitime yüzde yüz destek veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Bakan Selçuk’un bu paylaşımına kayıtsız kalmadı.
Başkan Tütüncü, sosyal medya hesabı Twitter’dan, “Sayın Bakanım, başlattığınız ‘İlk teneffüs 40 dk.’ uygulamasına biz de katkı koyalım. Portakalın yüksek C vitamini ile öğrencilerimizin bağışıklığını artıralım, onlara enerji olalım. İlk teneffüste ilçemizin tüm okullarına portakallar bizden.’ mesajını paylaştı.

Bakan Selçuk’un paylaşımına destek
Hem dünyayı hem de ülkeyi etkileyen Corona virüsüyle karşı karşıya olduklarını belirten Başkan Tütüncü, “Hükümetimizin açıkladığı tedbirler kapsamında corona virüs salgınına karşı ilçemizde ilaçlama, dezenfekte ve bilgilendirme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu süreçte virüs dolayısıyla tatilde olan öğrencilerimizin morale ihtiyacı var. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’un, "Okula döndüğümüz gün ilk teneffüs 40 dakika. Söz!"  mesajına destek verelim istedik. Tatilden sonraki ilk teneffüste ilçemizin tüm okullarına portakal göndereceğiz. Bu zor günleri, motivasyonumuzu, moralimizi yüksek tutarak, birbirimize destek vererek aşacağımıza inanıyorum. Vatandaşlarımızdan, Sağlık Bakanlığımızın Corona virüsünden korunmak için duyurduğu 14 kurala uymalarını ve  zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarını rica ediyorum.”  


Etiketler: MİLLİEĞİTİMBAKANLIĞI HAKANTÜTÜNCÜ KEPEZBELEDİYESİ İLKTENEFFÜS ZİYASELÇUK KORONAVİRÜS COVİD19 SAĞLIK AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Antalya’da Yılın Kadını Ödülü Suna Kıraç’a Verildi

Antalya Kadın Müzesi Prof. Dr. Jale İnan 2018 Antalya Yılın Kadını Ödülü, İş İnsanı ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın Kurucusu Suna Kıraç’a verildi.
Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) çatısı altında 2015 yılında kurulan Antalya Kadın Müzesi’nin (AKM)...

Tütüncü’den köy pazarına davet

Tütüncü’den köy pazarına davet


6 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesinin, kadın istihdamına destek vermek ve tüketicileri doğal ürünlerle buluşturmak amacıyla açtığı Antalya Köy Pazarı, kent sakinlerinden büyük ilgi gördü. Her pazar günü kurulacak olan köy pazarında, bu hafta ziyaretçilere ‘keşkek’ ikram edilecek. Haberin Devamı

Kepez’in fen işleri karnesi pekiyi

Kepez’in fen işleri karnesi pekiyi


6 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, fen işleri yatırımındaki başarısını 2019’da artırırken, yeni yılda 100 km sıcak asfalt serimi ve 100 bin m2 parke kaldırım yapmayı planlıyor.

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, geçmiş yıllarda olduğu gibi 2019’da başarılı bir faaliyet dönemine imza attı.<...