Antalya Büyükşehir Belediyesi Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri yıllık periyodik bakıma giriyor. Bakım çalışmaları sebebiyle Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri 18 Ocak Pazartesi gününden itibaren bir süre hizmet veremeyecek.
Başkan Hakan Tütüncü’nün, sahaf festivalinde sözünü verdiği sahaf çarşısının yapımı başladı. Dokuma Sanat Sokağı’na, 21 dükkânın bulunduğu sahaf çarşısı kuruluyor.
Kepez Belediyesinin, kültür ve sanat adası haline getirdiği DokumaPark, mis gibi k...
Baumit tarafından Antalya’da düzenlenen Patronlar Zirvesi/Yıldızlar Zirvesi’nin gündeminde Elazığ’da gerçekleşen deprem vardı.
Konuşmasına, Elazığ’da gerçekleşen depremden dolayı büyük bir üzüntü duyduklarını belirterek başlayan Baumit Türk...
Kepez Belediye Meclisinin aylık olağan toplantısında ilçenin batısına spor salonu müjdesi geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve belediye işbirliğinde Baraj Mahallesi’nde belediyenin mülkiyetindeki alana, spor salonu yapılacak.
Kepez Belediye Meclisi’nin, Şubat ayı olağan toplantısında 21’i...
0 Yorum