Antalya Büyükşehir Belediyesi Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri yıllık periyodik bakıma giriyor. Bakım çalışmaları sebebiyle Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri 18 Ocak Pazartesi gününden itibaren bir süre hizmet veremeyecek.
1 Ekim tarihinde görevine başlayan Erdin, turizmdeki kariyerine H.W. Feustel seyahat firmasının İstanbul faaliyetlerinde çalışarak başladı.
Erdin daha sonra İngiltere ve Almanya pazarlarında faaliyet gösteren Golden Horn Travel ve Delta Reisen tur operatörlerini temsil eden Metro Turizmde görev aldı.
...Başkan Hakan Tütüncü’nün, sahaf festivalinde sözünü verdiği sahaf çarşısının yapımı başladı. Dokuma Sanat Sokağı’na, 21 dükkânın bulunduğu sahaf çarşısı kuruluyor.
Kepez Belediyesinin, kültür ve sanat adası haline getirdiği DokumaPark, mis gibi k...
Ankara Barosu Yargıtay'ın adli yıl açılış törenine katılmayacağını açıkladı. Yargıtay'ın davetini reddeden baro sayısı 7'ye yükseldi
Ankara Barosu, 2 Eylül'de Beştepe'de gerçekleştirilecek adli yıl açılış töreni için Yargıtay tarafından barolara ya...
0 Yorum