loader
Polis Eşleri “Yan Yana Olamasak Da Biz Bir Aileyiz

Polis Eşleri “Yan Yana Olamasak Da Biz Bir Aileyiz

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Murat ULUCAN’ ın eşi Polis Eşleri Derneği Antalya Şube Başkanı Selda ULUCAN Hanımefendinin öncülüğünde başlatılan “Yan Yana Olamasak da Biz Bir Aileyiz” projesi kapsamında bu defa da Emniyet Teşkilatı ailesinden olmayan, online eğitim sürecine imkansızlıklar nedeniyle katılamayan, kendilerine sunulan eğitimden yoksun kalan çocuklarımızın uzaktan eğitime dahil edebilmesi amacıyla, ilk etapta ihtiyaç sahibi (13) çocuğumuzun tablet ihtiyaçları giderildi.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın tablet ihtiyaçları dışında, aileleri ile kurulan irtibat neticesi öğrenilen giysi, gıda ve okul malzemeleri gibi ihtiyaçları için de yanlarında olmaya çalışılarak eksikleri giderildi.

Bununla birlikte; hangi nedenle, nerede olursa olsun ihtiyacı olduğunu bildiğimiz bir çocuğumuz varsa oraya da uzanmaya çalışmaktan duyduğumuz mutlulukla hazırladığımız giysi ve kitap kolilerimizi Diyarbakır’a da gönderildi.

Tüm dünya ile birlikte içinde bulunduğumuz olağanüstü sürecin hepimizde artırdığını düşündüğümüz empati ve başkalarını önemsemek düşüncesine olan inancımızla çıktığımız bu yolda, Biz Bir Aileyiz derken ailemize yeni katılacak bebek üyelerimzin, anne babalarının ihtiyaçları nedeniyle gelişlerini buruk bir şekilde karşılamalarına razı olmadan titizlikle tamamlayıp, insanın ömrü boyunca yönetmesi gereken düsturunun iyilik ve sevgi düsturu olduğu unutulmadı.

Birbirimize desteğimizi göstermenin birçok yolu olduğunu yineliyor, içinde bulunduğumuz bu süreçte ‘POLİS’ ailesi olmanın haklı gururunun verdiği aynı büyüklükteki sorumluluğun bilincinde olarak her zaman, her yerde, her alanda vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Eni iyi senaryoyu yazmak için yarıştılar

Kepez Belediyesinin, senaryo dalında bu yıl altıncısını düzenlediği Ahmet Hamdi Tanpınar Ulusal Edebiyat Ödülleri’nde dereceye giren eserler belli oldu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından edebiyat hayatına armağan edilen Ahmet Hamdi Tanpınar Ulusal Edebiyat Ödülleri’n...

Dedikoduya inandılar, sınıra akın ettiler

Kaçakçılar sosyal medyadan “Yunanistan 15 bin göçmen alacak” yalanını yaydı. Söylentiye inanan İran’daki binlerce mülteci Van, Hakkari ve Ağrı sınırlarına yığıldı, polis alarma geçti.

Yunanistan'ın sınırlardan 15 bin mültecinin geçişine izin vereceği ...

Kepez’den kanala 5 köprü

Kepez’den kanala 5 köprü


5 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, şehrin ortasından geçen Devlet Su İşleri (DSİ) kanalının üzerine 5 köprü daha inşa ederek, kanalın iki yakasındaki yolları birbirine bağlayacak.

Kepez Belediyesi, ilçenin batısındaki Ünsal Mahallesi’nde başlayan ve birçok mahalleden geçerek, doğudaki Düd...