loader
Polis Eşleri “Yan Yana Olamasak Da Biz Bir Aileyiz

Polis Eşleri “Yan Yana Olamasak Da Biz Bir Aileyiz

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Murat ULUCAN’ ın eşi Polis Eşleri Derneği Antalya Şube Başkanı Selda ULUCAN Hanımefendinin öncülüğünde başlatılan “Yan Yana Olamasak da Biz Bir Aileyiz” projesi kapsamında bu defa da Emniyet Teşkilatı ailesinden olmayan, online eğitim sürecine imkansızlıklar nedeniyle katılamayan, kendilerine sunulan eğitimden yoksun kalan çocuklarımızın uzaktan eğitime dahil edebilmesi amacıyla, ilk etapta ihtiyaç sahibi (13) çocuğumuzun tablet ihtiyaçları giderildi.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın tablet ihtiyaçları dışında, aileleri ile kurulan irtibat neticesi öğrenilen giysi, gıda ve okul malzemeleri gibi ihtiyaçları için de yanlarında olmaya çalışılarak eksikleri giderildi.

Bununla birlikte; hangi nedenle, nerede olursa olsun ihtiyacı olduğunu bildiğimiz bir çocuğumuz varsa oraya da uzanmaya çalışmaktan duyduğumuz mutlulukla hazırladığımız giysi ve kitap kolilerimizi Diyarbakır’a da gönderildi.

Tüm dünya ile birlikte içinde bulunduğumuz olağanüstü sürecin hepimizde artırdığını düşündüğümüz empati ve başkalarını önemsemek düşüncesine olan inancımızla çıktığımız bu yolda, Biz Bir Aileyiz derken ailemize yeni katılacak bebek üyelerimzin, anne babalarının ihtiyaçları nedeniyle gelişlerini buruk bir şekilde karşılamalarına razı olmadan titizlikle tamamlayıp, insanın ömrü boyunca yönetmesi gereken düsturunun iyilik ve sevgi düsturu olduğu unutulmadı.

Birbirimize desteğimizi göstermenin birçok yolu olduğunu yineliyor, içinde bulunduğumuz bu süreçte ‘POLİS’ ailesi olmanın haklı gururunun verdiği aynı büyüklükteki sorumluluğun bilincinde olarak her zaman, her yerde, her alanda vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Büyükşehir'den merkezde bakım onarım çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler Dairesi ile Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, korona önlemleri kapsamında uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında kent merkezinde bakım onarım ve düzenleme çalışması yaptı.

...
Menüleri Geleceğin Şefleri hazırlıyor

Türkiye’de aşçılık mesleğinin gelişmesine, donanımlı aşçı sayısını artırmaya ve kız çocuklarının iş dünyasına emin adımlarla girmesine katkı sağlayan Sodexo, Gelecek Atölyesi projesi ile 1700’den fazla öğrencinin yaşamına dokundu. Gelecek Atölyesi projesi kapsamında 8 Mart ...

Büyükşehir Belediyesi maskede seri üretime geçti

Antalya Büyükşehir Belediyesi, korona virüsle mücadele kapsamında hummalı bir çalışma yürütüyor. Büyükşehir Belediyesi, ATASEM kurs merkezlerinde başladığı steril maske üretim kapasitesini yeni aldığı makine ile artırdı. Uncalı ATASEM Moda Evi'ne kurulan yeni maske üretim ma...