loader
Toyota, 2020 Highlander İçin Alışılmışın Dışında Bir Tanıtım Filmi Yayımladı

Toyota, 2020 Highlander İçin Alışılmışın Dışında Bir Tanıtım Filmi Yayımladı

19 Nisan'da başlayacak olan New York Uluslararası Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkmaya hazırlanan Toyota'nın 2020 Highlander aracı için ilginç bir tanıtım videosu yayımlandı. 200 ayrı parçanın görsel bir bütün oluşturması için özel olarak konumlandırıldığı eser, Michael Murphy tarafından oluşturuldu.

2013 yılında New York Uluslararası Otomobil Fuarı'nda karşımıza çıkan Toyota Highlander'ın yeni versiyonu da yine New York'ta tanıtılacak. Japonya merkezli dev otomobil üreticisi, aracın lansman tarihine çok az bir süre kala araç için hazırlanan yeni bir tanıtım filmi yayımladı.

Daha önceki otomobil reklamlarına göre alışılmışın dışında olan bu tanıtım filmi, 2020 model yeni SUV'nin elle boyanmış 200 ayrı parçasının bir araya getirilerek oluşturulan parçalı bir modelini bizlerle buluşturuyor. Birbirinden bağımsız olarak tavana asılan parçalara bakıldığında karmaşık bir şekil ile karşılaşılsa da belirlenen özel bir açıdan bakıldığında Toyota Highlander'ı görmek mümkün.

Michael Murphy'nin 2 aylık çalışması sonucu oluşturduğu eserin yer aldığı tanıtım filmini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. 2020 Toyota Highlander'ın tüm detaylarıyla tanıtılacağı New York Uluslararası Otomobil Fuarı'nın 19 Nisan'da kapılarını ziyaretçilerine açacağını fakat 17 Nisan'daki basın tanıtım günleriyle bazı detayların da paylaşılabileceğini ekleyelim.

 

KAYNAK:WEBTEKNO.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.webtekno.com/toyota-2020-highlander-icin-alisilmisin-disinda-bir-tanitim-filmi-yayimladi-h66419.html


Etiketler: TOYOTA 2020 HİGHLANDER

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Trump’tan Kripto Para Dünyasını Derinden Etkileyecek Açıklama

ABD başkanı Donald Trump, Facebook'un üzerinde çalıştığı kripto para birimi Libra ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Bitcoin hayranı olmadığını söyleyen Trump, Facebook bir banka olmak istiyorsa denetlemeye tabii olmalı dedi.

Facebook birkaç ay önce kripto para birimi Libra'yu duyurd...

TUTUM, YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti:

“Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası ülkemizde her yıl 12-18 ...

Kesintisiz Üretim İçin İnovatif Teknoloji

Endüstri 4.0’ın temelini oluşturan endüstriyel IoT sektörünün öncü markası Okyanus Teknoloji, gerçek zamanlı konum belirleme sistemi Wipelot ile sanayi işletmelerine ihtiyaç duydukları pek çok alanda özel çözümler sunuyor. Karmaşık süreçleri...