loader
Başkan Esen, “Gençlere yardım eli uzatıyoruz

Başkan Esen, “Gençlere yardım eli uzatıyoruz

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, geçtiğimiz aylarda Konyaaltı Belediyesi Meclisinde aldıkları karar ile Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Antalya Mezunları Derneği’ne tahsis edecekleri yerin hazır olduğunu bildirdi.

Konyaaltı Belediyesi, özellikle dar gelir grubunda, sosyal ya da ailevi sorunlar nedeniyle eğitimlerini aksatan lise öğrencilerine yardım için Orta Doğu Teknik Üniversitesi Antalya Mezunları Derneği ile işbirliği yapıyor. Akkuyu Mahallesi içerisinde yer alan EXPO Parkı’nda ‘hizmet binası’ olarak belirlenen 406 metrekare alanı ODTÜ Antalya Mezunlar Derneğine tahsis etmek istediklerini bununla ilgili de Konyaaltı Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclisinde ay çokluğuyla karar aldıklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu yer ile ilgili tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.

Amaçlarının sosyal ya da ailevi sorunlar nedeniyle eğitimlerini yarıda bırakmak zorunda kalan lise öğrencilerine yardım eli uzatmak olduğunu dile getiren Başkan Semih Esen, ODTÜ Antalya Mezunları Derneğinin bu durumdaki gençlerle ilgili son derece başarılı çalışmalar yürüttüklerini belirterek, Konyaaltı Belediyesi destek için yer tahsisini uygun bulduklarını kaydetti. Tahsis edilecek yerin etrafını çitle çevirdiklerini, bununla birlikte bakım-onarım ve temizlik işlerini de tamamladıklarını bildirdi.


Etiketler: KONYAALTI SEMİHESEN ODTÜ ANTALYAMEZUNLARDERNEĞİ AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Astronomlar, Tamamen Lavla Kaplı Bir Gezegen Uydusu Keşfetti

Bilim insanları, uzayda dev bir gezegenin lavlarla kaplı bir dış uydusunu buldu. 550 ışık yılı mesafedeki yapı yaşam için oldukça imkansız koşullara sahip görünüyor.

Evrende bizimkinden başka milyonlarca galaksi var. Bu galaksilerin her birinde binlerce yıldız ve bu sayıdan çok daha fazla geze...

Dizüstü bilgisayar satışları yüzde 71 arttı

Pandemi, hem teknoloji alışkanlıklarını hem de teknoloji ihtiyaçlarını değiştirmeyi sürdürüyor. Evden çalışma ve online eğitimin öne çıktığı bu dönemde en çok ilgi gösterilen ürünlerin başında dizüstü bilgisayarlar geliyor. İncehesap.com verileri diz&u...

Türk mühendislerin 'gizlenme kumaşı' dünyaya açılacak

Dünyada üç ülkede bulunan teknolojinin Milli Savunma Bakanlığının onay ve izni çerçevesinde NATO ülkelerine ihracatı planlanıyor.

Sun Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ünlütürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hacettepe Teknokent'te iki bilim insanının bul...