loader
TOKİ, 130 işyeri ile 91 konutu satışa çıkardı

TOKİ, 130 işyeri ile 91 konutu satışa çıkardı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 16 ilde 130 işyeri ile 20 ildeki 91 konutu ‘açık artırma yöntemi’ ile satışa çıkardı.
Açık Artırma 5 Kasım Salı günü, saat 13.00’te TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki Merkez Binası’nda ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten www.emlakyonetim.com.tr sitesi üzerinden teklif verilebilecek.

16 İLDE 130 İŞYERİ

Alıcılar, Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Malatya, Trabzon, Samsun ve Tunceli şehirlerinde satışa sunulan işyerlerine vadeli sahip olabilecekler.

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’da satışa sunulan işyerleri yüzde 10, peşin 120 ay vade, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Isparta, Trabzon, Samsun ve Tunceli’de satışa sunulan işyerlerine yüzde 25 peşin 120 ay vade ile satışa sunuldu.

20 İLDE 91 KONUT

Yapılacak açık artırmada alıcılar, 20 ilde satışa sunulan 91 konuta vadeli şekilde sahip olabilecekler.

Ankara, Aydın, Bolu, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elâzığ, Erzurum, Eskişehir, İzmir, Kayseri, Kırklareli, Konya, Kütahya, Manisa, Niğde, Sakarya ve Samsun şehirlerinde satışa sunulan konutlar yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25 peşin 96, 108, 120 ve 144 ay vade ile alınabilecek.

KAYNAK: https://www.ntv.com.tr/ekonomi/toki-130-isyeri-ile-91-konutu-satisa-cikardi,EURszplUQUeDWHRxXnHx4w


Etiketler: TOKİ AÇIK ARTIRMA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

​Türk domatesi Rusya vizesini kaptı

Türk domatesi Rusya vizesini kaptı. Rusya’ya 150 bin ton olan domates ihracat kotası 50 bin ton arttırıldı. Rusya’ya domates ihracatı 7 Mart 2020 tarihinden itibaren kaldığı yerden devam edecek.

Ege İhracatçı Birlikleri’nden yapılan yazılı açıklamaya göre; Rusya’ya domates ihracatın...

Ekonomiye öncelikli paket

Ekonomiye öncelikli paket


8 yıl önce Best Haber

AK Parti, seçimden önce özellikle ekonomi alanında yoğunlaşan acil ve öncelikli konuları yasalaştırmayı hedefliyor.

AK Parti, 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinden ö...

Türkiye'nin en büyük tarım fuarında petlas rüzgarı

Türkiye lastik sektörünün yerli sermayeli lider markası PETLAS, dünya tarım sektörünün ülkemizdeki en önemli yıllık buluşması AgroExpo İzmir Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuar’ında, üstün nitelikli ürünleriyle yer aldı.

Alanında ülkemizin en bü...