loader
TOKİ, 130 işyeri ile 91 konutu satışa çıkardı

TOKİ, 130 işyeri ile 91 konutu satışa çıkardı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 16 ilde 130 işyeri ile 20 ildeki 91 konutu ‘açık artırma yöntemi’ ile satışa çıkardı.
Açık Artırma 5 Kasım Salı günü, saat 13.00’te TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki Merkez Binası’nda ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten www.emlakyonetim.com.tr sitesi üzerinden teklif verilebilecek.

16 İLDE 130 İŞYERİ

Alıcılar, Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Malatya, Trabzon, Samsun ve Tunceli şehirlerinde satışa sunulan işyerlerine vadeli sahip olabilecekler.

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’da satışa sunulan işyerleri yüzde 10, peşin 120 ay vade, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Isparta, Trabzon, Samsun ve Tunceli’de satışa sunulan işyerlerine yüzde 25 peşin 120 ay vade ile satışa sunuldu.

20 İLDE 91 KONUT

Yapılacak açık artırmada alıcılar, 20 ilde satışa sunulan 91 konuta vadeli şekilde sahip olabilecekler.

Ankara, Aydın, Bolu, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elâzığ, Erzurum, Eskişehir, İzmir, Kayseri, Kırklareli, Konya, Kütahya, Manisa, Niğde, Sakarya ve Samsun şehirlerinde satışa sunulan konutlar yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25 peşin 96, 108, 120 ve 144 ay vade ile alınabilecek.

KAYNAK: https://www.ntv.com.tr/ekonomi/toki-130-isyeri-ile-91-konutu-satisa-cikardi,EURszplUQUeDWHRxXnHx4w


Etiketler: TOKİ AÇIK ARTIRMA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Resmi Gazete'de yayınlandı! Kredi kartlarının asgari ödemeleriyle ilgili büyük değişiklik

Asgari tutar ödemesi, kart limitine bakılmaksızın tüm kartlarda asgari yüzde 30 olarak belirlendi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Banka kartları ve kredi kartları hakkında yönetmelikte yapılan değişiklik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haberin Devamı
CHP’Lİ ÖZER: ELMA İHRACATI DURMA NOKTASINDA

CHP’Lİ ÖZER: ELMA ÜRETİCİSİ ZOR DURUMDA

CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer,Türkiye genelinde elma ihracatında söz sahibi olan Elmalı’da hem iç hem dış piyasaya ihracatın durma noktasına geldiğini söyledi. Özer, “Soğuk hava tesislerinin dolu olmasına karşın üreticil...

ATSO Başkanı Çetin’den Aralık Enflasyonu Değerlendirmesi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Türkiye İstatistik

Kurumu (TUİK) tarafından açıklanan Aralık ayı enflasyon verilerine ilişlin değerlendirmelerde bulundu.

Enflasyonun 2018 yılı sonundaki %25 düzeyinden mevcut düzeylere gerilemesinin fiyat istikrar�...