loader
Tiyatro Akademi Perdelerini Açıyor

Tiyatro Akademi Perdelerini Açıyor

Akdeniz Üniversitesi Akademi Tiyatro Topluluğu perdelerini Savaş Aykılıç’ın yazdığı ve Erkan Altay’ın yönettiği ‘Aşk Grevi’ adlı oyun ile açıyor.

Akdeniz Üniversitesi Tiyatro Akademi 12. yılında yepyeni bir oyun ile perdelerini açıyor. ‘Aşk Grevi’ adlı oyunun hazırlıklarını tamamlayan Tiyatro Akademi Cuma günü sezonun ilk oyununu Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda 10 Ocak 2020 Cuma günü saat 20.00’de sahneleyecek.

Oyun öncesi Türkiye’nin tanınmış tiyatro ve sinema oyuncuları tarafından aldıkları destek mesajlarının Tiyatro Akademiye güç verdiğini söyleyen Sanat Yönetmeni Erkan Altay, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da aynı coşku ve heyecan içinde sezona başlıyoruz. İlk merkez kampüs gösteriminin ardından fakülte ve meslek yüksekokullarının bulunduğu ilçelere de turne planları yapıyoruz. Desteklerinden ötürü başta Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal’a, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz.” dedi.

 Üniversitenin çeşitli birimlerinden akademik ve idari kadronun yanında öğrencilerin de yer aldığı Akademi Tiyatro Topluluğu on iki yıl boyunca ortaya koyduğu yüksek performansı ve başarılı sahnesiyle Antalya’da alternatif tiyatro olarak yerini almıştır.


Etiketler: AKDENİZÜNİVERSİTESİ AKADEMİTİYATRO SAVAŞAYKILIÇ ERKANALTAY AŞKGREVİ AKDENİZ ANTALYA KÜLTÜRSANAT

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Müstakbel damat filmi ileri bir tarihe ertelendi

Yılın beklenen komedisi Müstakbel Damat filmine Covid-19 engeli. 

Müstakbel Damat filmi 13 Mart’ta vizyona giriyordu. Ülkemizde yaşanan üzüntülü olaylar nedeni ile önce tanıtım çalışmaları ertelenmişti. Korona virüsü sebebi ile de vizyon tarihi erteleme...

Memleketim tekrar sahnede !

Memleketim tekrar sahnede !


4 yıl önce Best Haber

Aralık ayında dünya prömiyeri gerçekleştirilen ve sanatseverlerin büyük beğenisini kazanan eserin müzik düzenlemeleri Deniz Yıldız’a, metni ve rejisi Fatih Şanal’a ait.

Tarih içinden süzülerek gelmiş zengin bir geleneğin ürünü olan ve klasik batı müzi...

Hayat hikayesini yeni projesinde anlatacak!

''Hakan Kalgıdım'' ilk şarkısı ''Derin Hatıra'' ile en mutlu ve en keyifli hissettiğimiz anların büyüsünü en derinlerde hissettirmeye hazırlanıyor.

Küçük yaşlardan beri müzikle iç içe olan ''Hakan Kalgıdım''; sözü ve m&u...