loader
Geleneksel Kültür-Sanat iftarı, bu yıl Nevmekân Sahil’de gerçekleşti

Geleneksel Kültür-Sanat iftarı, bu yıl Nevmekân Sahil’de gerçekleşti

Gerçekleştirilen iftar programına, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. İskender Pala, İl Kültür Turizm Müdürü Dr. Coşkun Yılmaz, Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, Hikmet Barutçugil, Prof. Uğur Derman, Prof. Dr. Fatma Çiçek Derman ve her yıl olduğu gibi birçok değerli konuk katılım sağladı.

Başkan Türkmen gerçekleştirilen programda, ”Eğitim, kültür ve sanatta bir seviyeyi muhafaza etmek ve geçmek zorunda, hep güzel, hep kapsayıcı ve hep kalıcı hizmetler üretmeliyiz. Bu vizyonda bize güç ve destek veren, Üsküdar’ın kültür sanat hayatına renk katan siz dostlarımızla Geleneksel Kültür İftarımızı gerçekleştiriyoruz.” şeklinde konuştu.

Aynı zamanda 10. Üsküdar Sempozyumu kitabının lansmanının da gerçekleştiği iftar programında, Üsküdar Sempozyumu için hazırlanan kısa film gösteriminden sonra misafirlere 10. Üsküdar Sempozyumu kitapları hediye edildi.

10626-geleneksel-kultur-sanat-iftari-nevmekn-sahild-uskudar-fotogaleri-800x600.jpg

KAYNAK;BOLGEGUNDEM.COM

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;https://www.bolgegundem.com/geleneksel-kultur-sanat-iftari-bu-yil-nevmekan-sahilde-gerceklesti-861428h.htm


Etiketler: ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN KÜLTÜRSANAT

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

EMRE ALTUĞ 20. SANAT YILINI MUHTEŞEM BİR KONSERLE KUTLADI

EMRE ALTUĞ'DAN BOL SÜRPRİZLİ 20. YIL KONSERİ

Kerki Solfej'in düzenlediği TİM Show Center'da gerçekleşen konserde, ünlü şarkıcıya Özgür Sevinç'in şefliğini üstlendiği Sinema Senfoni Orkestrası eşlik etti.

İlk albümü "İb...

NEVRA SEREZLİ AĞAÇLAR AYAKTA ÖLÜR İLE DÖNÜŞ YAPTI

TİYATROKARE’NİN “AĞAÇLAR AYAKTA ÖLÜR” ADLI YAPIMI 3 OCAK’TA BAŞLIYOR….

Bugüne kadar ellinin üzerinde oyunda ve müzikalde rol alan, Dormen, Çevre Tiyatrosu, Devekuşu Kabare, Tiyatro İstanbul'da oynadığı oyunlarla  nice ödül kazanan N...

BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ’NDE MÜZİK ŞÖLENİ

Kerki Solfej, birbirinden ünlü isimleri Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenleriyle buluşturacak. Zülfü Livaneli, Sertab Erener, Mabel Matiz, Duman, Mor ve Ötesi en güzel şarkılarını bu kez İstanbul Anadolu yakasındaki müzikseverlerle birlikte söyleyecek.

Kerki Solfej&rsqu...