loader
Teleferik projesi cazibe merkezi oldu

Teleferik projesi cazibe merkezi oldu


Tünektepe 790 bin kişi ziyaret ile rekora koşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tünektepe Teleferik Projesi, hizmete girdiği günden bu yana 90 bini yabancı turist olmak üzere 790 bin kişiyi zirveye taşıdı. Tünektepe, Antalya’ya gelenlerin görmeden gitmediği yeni cazibe merkezlerinden biri oldu. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şubat 2017’de ‘Ayaklarınız yerden kesilecek’ sloganıyla hizmete açılan Tünektepe Teleferik Projesi bugüne kadar 790 bin kişiyi zirveye taşıdı. Yaklaşık 90 bin yabancı turistin de yararlandığı Tünektepe Teleferik Projesi Antalya’nın yeni çekim merkezi oldu. Yaz kış ziyaretçi akınına uğrayan Tünektepe, Antalyalıların yanı sıra kente gelen ziyaretçilerin görüp gitmediği bir destinasyon haline geldi. Teleferikle Sarısu’dan 605 rakımlı zirveye 9 dakikada ulaşım sağlıyor. Zirvede yer alan Teleferik kafe ve Yörük çadırında sunulan bir birinden güzel lezzetli menüleriyle ve eşsiz manzarasıyla misafirlere unutulmaz anlar yaşatıyor. 
Unutulmaz lezzetlerin adresi
Ziyaretçilerin keyifle zaman geçirdiği bir yaşam merkezine dönüşen Tünektepe’de kahvaltı hizmeti de sunuluyor. Misafirler, kişi başı 20 TL’lik bir fiyatla mavinin en güzel tonlarının göz alıcı güzelliği eşliğinde serpme kahvaltının keyfini çıkarıyor. Aynı zamanda Yörük Kültürünün yaşatıldığı kıl çadırların yer aldığı alanda Torosların heybetli manzarası konukları tarihi bir yolculuğa çıkarıyor. Saç üzerinde pişirilen gözleme, bazlama ve tahinli katmerler konukların damaklarında unutulmaz bir lezzet bırakıyor. İsteyen ziyaretçiler içerikli kahvaltı tabakları da sipariş edebiliyor. 
Muhteşem manzara
Antalya Büyükşehir Belediyesi ANET AŞ. tarafından işletilen Tünektepe Sosyal Tesisleri, Antalya’nın simge mekanlarından biri oldu. 1706 metre uzunluğundaki teleferik hattında 36 kabinle saate 1200 kişi zirveye taşınıyor. Tünektepe’den muhteşem Antalya manzarasını izlemek isteyen vatandaşlar teleferikten faydalanabiliyor. Misafirler Sosyal Tesis içindeki ana restoranda pizza, makarna, salata, köfte, hamburger menülerinden de en uygun fiyatlarla yararlanabiliyor. Güney terasta yer alan içecek bölümünde dondurma, süt mısır, karlama ve tüm dünya kahvelerinin olduğu zengin bir menü sunuluyor. 


Etiketler: Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Tünektepe Tünektepe Teleferik Projesi Tünektepe Sosyal Tesisleri Tünektepe ziyaretçi sayısı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

SAĞLIK-SEN SALDIRIYI KINADI

SAĞLIK-SEN SALDIRIYI KINADI


5 yıl önce Best Haber

Sağlık  Sen Antalya Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk, İzmir'de bir ASM'de hastayı görmeden ilaç yazmak istemeyen doktorun darp edilmesinin derin üzüntüsünü yaşadıkların artık  şiddet olaylarının son bulması adına kalıcı ve caydırıcı adımlar atılması gerektiğ...

Tütüncü den şehit ailelerine vefa

Tütüncü den şehit ailelerine vefa


5 yıl önce Best Haber

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek yeni dönem için şehit ailelerine müjdeler verdi.
Vatan uğruna canlarını feda eden yaklaşık 500 şehit ailesi ve gazinin üyesi olduğu Antalya Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği, Kepez Belediye Başkan...

Şubat Etkinlikleri Başlıyor

Şubat Etkinlikleri Başlıyor


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi’nin Antalya’nın kültür ve sanat hayatına yeni bir soluk kazandıran kültür
merkezi Türkan Şoray’da Şubat ayı Selva Erdener ve İbrahim Yazıcı konseriyle başlıyor.
Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde Şubat ayı etkinlikleri birli...