loader
Taht Oyunları’ndan izleyici rekoru

Taht Oyunları’ndan izleyici rekoru

Türkiye dahil 150 ülkede yayınlanan ve pazar gecesi final yapan fenomen dizi "Game of Thrones"un (Taht Oyunları) izleyici rekoru kırdığı açıklandı. Dizinin yayımlandığı ABD merkezli televizyon kanalı HBO'daki final bölümünü ABD'de 19.3 milyon kişi izledi. Daha önceki rekor 18.4 milyon izleyici ile 2002'de "Sopranos" adlı dizideydi. Öte yandan "Game of Thrones"un son sezonunun yeniden çekilmesi için başlatılan imza kampanyasına katılanların sayısı 1.2 milyonu aştı.

KAYNAK;SABAH.COM.TR

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;https://www.sabah.com.tr/kultur-sanat/2019/05/22/taht-oyunlarindan-izleyici-rekoru


Etiketler: ABD OYUN

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Annem Meliklerim İçin Çok Ağlamıştı

Çocukluğumuzda yaşadıklarımız belleğimize kazınır, zamanla bilinçaltına itsek de beklemediğimiz bir anda tüm canlılığıyla gözümüzün önüne geliverir, o can yakıcı hatıralar ben buradayım diye bağırır adeta.

Uzun süre sonra, kızkardeşim, yeğenim ve ben, yeğenimin yaptı...

Yufka Ekmeğinden Fırın Ekmeğine

Yufka Ekmeğinden Fırın Ekmeğine


6 yıl önce Best Haber

Bir alışveriş esnasında un çeşitlerinin sergilendiği bölüme bakarken yeni çıkan  ürünleri gördüm. Evde ekmek yapmak isteyenler için üretilmişti onlar. “Nerelerden nerelere geldik” dedim içimden. Biz zaten evde pişirilen ekmeklerle büyümemiş miydik! Bu yeni ...

​‘Kendi Yolumda’ filminin çekimleri tamamlandı

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği, başrolünde Gökhan Özoğuz’un yer aldığı 'Kendi Yolumda' filminin Adana'da 6 hafta süren çekimleri tamamlandı.

Oyuncular v...