loader
Sürpriz görevden alma

Sürpriz görevden alma

Sürpriz görevden alma
Antalya Ticaret İl Müdürü Seval Yasak Dizerkonca görevden alındı.Görevden alındığını sosyal medya hesabından duyuran Dizerkonca, “Üç yıl önce atandığım Antalya Ticaret İl Müdürlüğü görevinden bugün itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım. Tüm mesai arkadaşlarıma şahsıma gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederim. Yeni görevlerde görüşmek dileğiyle…” diye veda etti. Görevden alınan Seval Yasak’ın yerine henüz kimin atandığı henüz açıklığa kavuşmazken, bu sürpriz kararın altında cezaevinde bulunan Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan’ın davasının olduğu ileri sürüldü. 
 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

MISS MEDITERRANEAN 2019 START ALDI ...

GO Güldeniz Odabaş Ana sponsorluğunda Tanıtım Production tarafından Bu yıl 20.'si düzenlenecek olan Miss Mediterranean 2019 Güzellik yarışması start aldı.

ÜNLÜ LERİN ESTETİSYENİ YARIŞMANIN ANA SPONSORU OLDU …

Türkiye genelinde birçok yerli ve yabancı ünlünün ...

DÜNYA GÖÇMENLER GÜNÜ

DÜNYA GÖÇMENLER GÜNÜ


6 yıl önce Best Haber

Antalya Ak Parti Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 18 Aralık Dünya Göçmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti:

“Tarih boyunca yaşanan mülteci sorunu günümüzün de en &o...

Antalya manzaralı bulvara Türkeş ismi

Kepez Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısında Masa Dağı’nda açılan Antalya manzaralı bulvara, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in ismini verdi.

 Kepez Belediye Meclisi, 30’u yazılı, bir tanesi önerge olmak üzere 31 gündem...