loader
Sur Yapı’ya “Yılın İtibarlısı” Ödülü

Sur Yapı’ya “Yılın İtibarlısı” Ödülü

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning iş birliğiyle bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülüne layık görüldü.

Ödülle ilgili yorum yapan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Zor bir yıl olmasına rağmen 2019’da faaliyetlerimizi kesintisiz sürdürmenin güzel bir sonucunu aldık. Sur Yapı olarak gayrimenkul sektörünün en itibarlısı seçildiğimiz için mutluyuz” dedi.
Özel sektörün en geniş portföyüne sahip firması Sur Yapı, Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning iş birliğiyle düzenlenen 12 ilde toplam bin 200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda itibarını en çok artıran markaların belirlendiği The ONE Awards’da Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu.

Raffles İstanbul’da gerçekleştirilen The ONE Awards Ödül Töreni’nde Sur Yapı’nın ödülünü Sur Yapı Genel Müdür Vekili Atilla Elmas ve Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener birlikte aldı.

İletişim faaliyetlerinin meyvesi

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas; “Pazarlama ve pazarlama iletişimi alanlarında 2019’da yapılan çalışmaların bütünleşik pazarlama disiplini üzerinden değerlendirildiği The ONE Awards’da yılın en itibarlısı seçildiğimiz için mutluyuz. Bu ödülün, TÜIK tarafından demografik yapı dikkate alınarak seçilen İstanbul, Ankara, İzmir, Trabzon, Bursa, Balıkesir, Erzurum ve Samsun gibi illerde tüketicilerin görüşleri alınarak sonuçlanmış olması bizim için anlamlı” dedi.

Zor bir yıl olmasına rağmen sözler tutuldu

Elmas; “2019, zor geçen bir yıl olmasına rağmen faaliyetlerimizi kesintisiz sürdürdük. Sözlerimizi tutmak için gayret gösterdik. Lavender Projesi’nde 535 daire, 59 dükkan; Gölbahçe Evleri’nde ise 227 daire ve 5 adet dükkan olmak üzere toplam 826 birimin teslimlerini gerçekleştirdik. Antalya’da inşa ettiğimiz dev şehrin ilk etabının bu ay içerisinde teslimlerine başlayacağız. Almanya’da satış noktası kurarak Avrupa’da yaşayan Türkler’le iletişimimizi kalıcı hale getirdik. Hem Avrupa’ya hem de yurtiçine yönelik pazarlama ve iletişim faaliyetlerimizi kesintisiz sürdürdük, alıcılara çok avantajlı fırsatlar sunduk. Tüm bu çalışmalarımızın ödül olarak geri dönüşünü görmek mutluluk verici. Bu ödül, yaptığımız işlerin doğruluğunu teyit etme imkanı veriyor ve işlerimize daha çok motive olmamızı sağlıyor” yorumunu yaptı.

İtibar Ödülü markaya güveni gösteriyor

Elmas; “2018 yılının Ağustos ayında başlayan zorlu ekonomik sürece rağmen iş dünyası olarak tüm zorlukların üstesinden geldik, alınan tedbirlerle bir dengeleme süreci geçirdik. Ve yılın son çeyreğinde de bir ivme yakalayarak 2020 yılına çok daha iyi başladık. Bu zor süreçte itibar gibi saygınlık ve güvenilirlik ifade eden bir sıfatla ödüle layık görülmek sadece inşa ettiğimiz binaların değil markamızın da insanlarımız nezdinde güçlü olduğu ve markamıza olan güveni gösteriyor” dedi.

Sur Yapı ve projelerine ödül yağdı

Elmas; “sosyal ve çevreci unsurları ile ön plana çıkan Antalya’da inşa ettiğimiz şehirle, dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Green GOOD Design ödülünü kazandık. Ayrıca, Management Plus tarafından her yıl organize edilen ‘Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nin 5. yılında ‘En iyi Dönüşüm Projesi’ seçildi” diye yorum yaptı.

Sign of the City’den En iyi Kentsel Dönüşüm Ödülü

Elmas; “Yine geçtiğimiz ay Türkiye’nin önemli gayrimenkul platformlarından olan ve sektör otoriteleri tarafından verilen Sign of the City ödüllerinde ‘En İyi Kentsel Dönüşüm’ ödülüne layık görüldük. Son olarak aldığımız‘Yılın İtibarlısı Ödülü’ de doğru adımlar attığımızı gösteriyor. Bu ödülün bizleri daha çok motive ettiğini ve yürüdüğümüz yolda onurla taşıyacağımızı belirtmek isterim” diyerek sözlerini noktaladı.

Gençler de Sur Yapı’yı seçmişti

Dünya Gençlik Politikaları Derneği tarafından dünyanın en büyük gençlik hareketi projesi olan “Gençlik Otobüsü” projesi kapsamında organize edilen "Türkiye Gençlik Ödülleri" aralarında Türkiye’nin önde gelen firmalarının bulunduğu kategori içerisinde gençler tarafından, %50.00 (11.916) oyla “En İyi Yapı İnşaat Firması” olarak Sur Yapı seçildi.


Etiketler: MARKETİNGTÜRKİYE THEONEAWARDS SURYAPI GAYRİMENKUL İNŞAAT BARIŞEKENER KENTSELDÖNÜŞÜM TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Borusan Otomotiv Motorsport’unYeni Şampiyon Pilotu Yağız Gedik

019 Türkiye Pist Şampiyonası Süper Grup’ta mücadele eden BOM’un genç sporcularından Yağız Gedik, bu sezon start aldığı 10 yarışın 9’unu kazanarak kendisinin ilk takımın ise 18. Türkiye Şampiyonluğu’nu elde etti.

Borusan Otomotiv Motorsport (B...

KÖK için büyük yarış !

KÖK için büyük yarış !


4 yıl önce Best Haber

ATSO’nun geleneksel ödül törenlerini tek bir çatı altında toplayan ve kısa adı “KÖK” olan “Kente Önem Katanlar” Ödülleri’ne yoğun bir başvuru olduğunu belirten Davut Çetin, “ATSO KÖK Ödülleri’nin gördüğü ilgiden çok...

Dünya Havacı Kadınlar Enstitüsü

Dünya Havacı Kadınlar Enstitüsü


4 yıl önce Best Haber

Türk Hava Kurumu Antalya Şubesi, Karain Havacılık Eğitim Merkez Müdürlüğü ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Dünya Havacı Kadınlar Enstitüsü (WOAW) organizasyonu kapsamında kadınlarımızın havacılık alanındaki seçeneklerini arttırmak ve havacılık sektö...