loader
Demre’de trafik kazası: 1 yaralı

Demre’de trafik kazası: 1 yaralı

Antalya’nın Demre ilçesinde aracıyla yağmur suyu drenaj kanalına uçan sürücü yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Erdem Cansev yönetimindeki 07 ZZ 054 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle Demre’nin Finike Caddesi’nde yağmur suyu drenaj kanalına uçtu. Ters dönen araç içindeki sürücü Erdem Cansev hafif yaralandı. Yaralı sürücü olay yerine gelen ambulansla Finike Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Etiketler: Finike Devlet Hastanesi Erdem Cansev Demre Demre Trafik Kazası

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

 Alanya Toptancı Hali'nin yüzde 70'i tamamlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Toptancı Hal Kompleksi Projesi inşaatında yüzde 70'lik kısım geçildi. Yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedelli projede 159 işyeri yer alacak.

...
Kepez’de 23 Nisan Şenliği

Kepez’de 23 Nisan Şenliği


1 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Dokumapark’ta Çocuk Şenliği düzenledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kepez’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Do...

Puma'dan kadın sporculara destek !

Puma'dan kadın sporculara destek !


4 yıl önce Best Haber

Global spor markası PUMA, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel her ayakkabı satışında cesur ve bakışları yakalayan bir tarz sunan, “Sonsuza Kadar Bağlı” mesajı dikkat çeken ultraviyole renk bağcıklar hediye ediyor. 1 Mart tarihinden itibaren, dünya çapında seçili mağazalar ve sa...