loader
SunExpress, otizmli çocuklar için koştu

SunExpress, otizmli çocuklar için koştu

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Türkiye’deki otizmli çocuklara bağış toplamak amacı ile SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan da dahil olmak üzere toplamda 170 SunExpress ekip üyesi ile birlikte Runatolia Uluslararası Antalya Maratonu’na katıldı.

Türk turizmine destek olmak ve Antalya’nın kış turizmine katkı sağlamak amacı ile ilk kez 2006 yılında başlatılan ve bu yıl 15incisi düzenlenen Runanatolia Uluslararası Antalya Maratonu, 1 Mart 2020 tarihinde 10 km uzunluğundaki Antalya parkurunda gerçekleşti. Geçen yıl aynı maratona lösemili çocuklara bağış toplamak amacı ile katılan SunExpress, bu yıl ise 170 kişiden oluşan ekibi ile Tohum Otizm Vakfı adına çocuklara destek olmak için koştu.

SunExpress üyeleri ile birlikte maratonda koşan SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan şunları söyledi: “SunExpress olarak bu yıl maratonda yine iyilik için koştuk. Tohum Otizm Vakfı’na destek olmak amacı ile 170 ekip üyemizin katılımı ile etkinliğin en kalabalık takımı olarak maratonda yer aldık. Bu katılım, çalışanlarımızın bu tür yardım etkinliklerine destek verme konusundaki hassasiyetlerini ve azimlerini bir kez daha ortaya koyuyor. Bu anlamlı etkinliğe katılım gösteren SunExpress üyelerinin her birine içtenlikle teşekkür ediyorum.”


Etiketler: TÜRKHAVAYOLLARI LUFTHANSA SUNEXPRESS OTİZMLİÇOCUKLAR AHMETÇALIŞKAN TÜRKTURİZMİ TÜRKİYE HAVAYOLLARI AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

MİNYONLAR MÜZİKALİNE DAVETLİSİNİZ !

   20 ŞUBAT 2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ, DOĞA VE İKLİM BİLİNCİNİ KÜÇÜK ÇOCUKLAR ARASINDA YAYARAK, YEŞİL BİR DÜNYA İÇİN, TÜRK KANSER DERNEĞİ YARARINA MİNYONLAR MÜZİKALİNE DAVETLİSİNİZ. ! anaokul ve ilkokullu çocuklar için uygundur.

MUTLUKEKLER Pati...

Karantinayı ihlal etti, polise zor anlar yaşattı

Antalya'da yeni tip Korona virüs nedeniyle (Covid-19)karantina koşullarını ihlal edip parkta oturan kişiye 3 bin 150 TL cezai işlem uygulandı. Şahsın karantina sürecinin bitimine kısa bir süre kaldığı ve ailesine yardım götüremediği için dışarı çıkmak zorunda kaldığı öğrenildi.

<...
Gastronomi Turizmi, Coğrafi İşaretli Ürünlerle Atağa Kalkacak

TURSAB Gastronomi Turizm Raporu’na göre Türkiye’ye gelen turistler yeme-içme için kişi başına 157 dolar harcıyor. Dünyada turist sayısı 1 milyar kişiyi aşarken,  bu turistlerin yüzde 88.2’si ‘Destinasyon tercih etmede yemek çok önemli’ diyor.  Böyle olu...