loader
Malatya’ya inen Rus uçağı S-400'lerle ilişkilendiriliyor

Malatya’ya inen Rus uçağı S-400'lerle ilişkilendiriliyor

Rus medyası S-400 hava savunma sistemlerinin Türkiye'ye doğru yola çıktığı haberlerini duyururken, Rusya Hava Kuvvetleri'ni ait gizemli bir uçak Malatya Erhaç Havalimanı'na indi. Askeri uçağın füze savunma sistemleriyle ilgili bir heyeti taşıdığı tahmin ediliyor.

Fligt Radar verilerine göre uçak Moskova'dan TSİ 16.05'de kalktı. RA-85559 tescilli (RFF7333) Tupolev Tu-154B-2 tipi askeri yolcu uçağı dün saat 18.40 civarlarında Malatya’ya indi.

Malatya’nın S-400 füze sistemlerinin konuşlandırılması muhtemel yerlerden biri olduğu biliniyor. Konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

KAYNAK: İNTERNETHABER.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.internethaber.com/malatyaya-inen-rus-ucagi-s-400lerle-iliskilendiriliyor-2035328h.htm


Etiketler: s400 rusya türkiye

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tütüncü: “Kadının olmadığı siyaset eksiktir”

Ak Parti Antalya İl Kadın Kolları yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kadının olmadığı bir siyaset her zaman eksiktir. Ve başarıya asla erişilemez.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Antalya 6. Olağan İl Kadın Kol...

Kafeler Caddesi çok güzel oluyor

Kafeler Caddesi çok güzel oluyor


6 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi’nin, Kültür Mahallesi’nde Kafeler Caddesi olarak bilinen 3805 Sokak’ta başlattığı cadde düzenlemesi projesinin birinci etabının yapımında sona gelindi. Projenin ikinci ve üçüncü kısmı da hızla tamamlanıyor.

Üniversite öğrencilerine yönelik işletm...

Umuda Pedal Ekibi, GBI Europe 2019’dan Rekor Bağışla Döndü.

Türkiye’nin dört bir yanında her yıl yüzbinlerce çocuğu nitelikli eğitimle buluşturan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Umuda Pedal ekibinin desteğiyle 2 yeni Tasarım ve Beceri Atölyesi kurmak için kolları sıvadı. Umuda Pedal Ekibi, GBI (Global Biking Initiative) Europe...