loader
Malatya’ya inen Rus uçağı S-400'lerle ilişkilendiriliyor

Malatya’ya inen Rus uçağı S-400'lerle ilişkilendiriliyor

Rus medyası S-400 hava savunma sistemlerinin Türkiye'ye doğru yola çıktığı haberlerini duyururken, Rusya Hava Kuvvetleri'ni ait gizemli bir uçak Malatya Erhaç Havalimanı'na indi. Askeri uçağın füze savunma sistemleriyle ilgili bir heyeti taşıdığı tahmin ediliyor.

Fligt Radar verilerine göre uçak Moskova'dan TSİ 16.05'de kalktı. RA-85559 tescilli (RFF7333) Tupolev Tu-154B-2 tipi askeri yolcu uçağı dün saat 18.40 civarlarında Malatya’ya indi.

Malatya’nın S-400 füze sistemlerinin konuşlandırılması muhtemel yerlerden biri olduğu biliniyor. Konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

KAYNAK: İNTERNETHABER.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.internethaber.com/malatyaya-inen-rus-ucagi-s-400lerle-iliskilendiriliyor-2035328h.htm


Etiketler: s400 rusya türkiye

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

AK Partili Vekiller ATSO’yu Ziyaret Etti

AK Parti Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın, Mustafa Köse ve Tuba Vural Çokal ile Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve yönetim kurulu üyeleri Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa Atılgan ve Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Şahin’in de bulunduğ...

Yeni Renault Clio Euro NCAP tarafından en güvenli süpermini seçildi

Yeni Renault Clio, Euro NCAP tarafından 2019’da test edilen otomobiller arasında en güvenli süpermini* seçildi. Renault Grubu’nun en çok satan modeli Yeni Clio, 2019 yılı ortasında Euro NCAP testlerinden en yüksek puan olan 5 yıldızın sahibi olmuştu.

İttifak’ın yeni platf...

Sokağa çıkma kısıtlamasında can dostları unutulmadı

Korona virüsü tedbirleri kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması boyunca Kepez Belediyesi ekipleri ve gönüllüler sokak hayvanları için seferber oldu. İlçedeki park, bahçe ve sokaklardaki mama ve su kapları önce güzelce temizlenerek, dezenfekte edildi. Ardında...