loader
Malatya’ya inen Rus uçağı S-400'lerle ilişkilendiriliyor

Malatya’ya inen Rus uçağı S-400'lerle ilişkilendiriliyor

Rus medyası S-400 hava savunma sistemlerinin Türkiye'ye doğru yola çıktığı haberlerini duyururken, Rusya Hava Kuvvetleri'ni ait gizemli bir uçak Malatya Erhaç Havalimanı'na indi. Askeri uçağın füze savunma sistemleriyle ilgili bir heyeti taşıdığı tahmin ediliyor.

Fligt Radar verilerine göre uçak Moskova'dan TSİ 16.05'de kalktı. RA-85559 tescilli (RFF7333) Tupolev Tu-154B-2 tipi askeri yolcu uçağı dün saat 18.40 civarlarında Malatya’ya indi.

Malatya’nın S-400 füze sistemlerinin konuşlandırılması muhtemel yerlerden biri olduğu biliniyor. Konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

KAYNAK: İNTERNETHABER.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.internethaber.com/malatyaya-inen-rus-ucagi-s-400lerle-iliskilendiriliyor-2035328h.htm


Etiketler: s400 rusya türkiye

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Mazbatayı aldı... Saraçhane'de devir teslim

Ekrem İmamoğlu, dün Maltepe’deki sayımların tamamlanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başladı. İmamoğlu’na önce İl Seçim Kurulu’nda mazbatası verildi. Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na giderek görevi Mevlü...

TÜRKİYE 11 YIL İÇİNDE SU FAKİRİ OLACAK

Dünyada su kaynaklarının miktarı sabit, nüfus ise her geçen gün biraz daha artıyor. Tarımda, enerji üretiminde ve günlük kullanımda harcanan sular, arz ve talep arasında dengesizlik oluşturuyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Çevre, Enerji ve Sürdürülebilirlik Uygulama ve Ar...

Bentour Reisen'in Türkiye koordinatörlüğü görevine Vildan Erdin getirildi.

1 Ekim tarihinde görevine başlayan Erdin, turizmdeki kariyerine H.W. Feustel seyahat firmasının İstanbul faaliyetlerinde çalışarak başladı.

Erdin daha sonra İngiltere ve Almanya pazarlarında faaliyet gösteren Golden Horn Travel ve Delta Reisen tur operatörlerini temsil eden Metro Turizmde görev aldı.

...