loader
Stajyer Avukatlara Ulaşım Engeli

Stajyer Avukatlara Ulaşım Engeli

Stajyer avukatların yaşadığı sıkıntıların bir an önce çözülmesi gerektiğini aktaran Sezgin Özkan, sadece Ankara’da değil Türkiye’de de bu durumun yayılması gerektiğinin altını çizdi. Öğrenci paso sürelerinin staj süreleri sonlanana kadar devam etmesi gerektiğini aktaran Özkan sözlerine şöyle devam etti: “Stajyer avukatların ücret alması ve SGK kaydı yaptırılmasının yasak olduğu tüm meslektaşlarımız tarafından bilinmektedir. Bununla birlikte hali hazırda bir nevi öğrenci statüsü bulunan stajyer avukat meslektaşlarımızın toplu taşıma vasıtalarından indirimli seyahat etmelerinin önü açılmalıdır. Bu konu ile ilgili Mesleğe Vefa ekibi olarak gerekli tüm çalışmalara ve görüşmelere başlanmıştır. Gelişmeler hakkında meslektaşlarımız bilgilendirmeye devam edeceğiz.”

Ankara Barosu özelinde başlayan çalışmanın tüm Türkiye’ye de yayılması gerektiğini anlatan Avukat Sezgin Özkan sözlerine şunları ekledi: “Ankara Barosu’na kayıtlı 3 binin üzerinde stajyer avukat var. Ulaşım sıkıntısı ve stajyer avukatların diğer sorunlarının çözümü için Sayın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ı ziyaret edeceğiz.”

 


Etiketler: STAJYERAVUKAT SEZGİNÖZKAN ÖĞRENCİPASOSÜRELERİ SGKKAYDI ANKARABAROSU MANSURYAVAŞ AVUKATLIK ANTALYAAVUKATLIKBÜROLARI

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Korkuteli Mal Müdürlüğü taşındı

Korkuteli Mal Müdürlüğü, Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü’nün ardından 15 Temmuz darbe girişi sonrası hazineye devredilen, Körfez Dershanesinin 1 ve 2’inci katına taşındı.

Hafta sonu yerine taşınan Mal Müdürlüğü yeni yerinde hizmet vermeye başladı...

Kandil’i panik sardı

Kandil’i panik sardı


7 yıl önce Best Haber

Bitme noktasına gelen örgütü ayakta tutmaya çalışan Kandil, üst düzey teröristlere verdiği talimatla verilen büyük kayıpların gizli tutulmasını isterken çaresizliğini de ortaya koydu.

...
 Elmalı otogarı açılışa hazır


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal binası, modern ve kullanışlı bir yapı olarak vatandaşa konforlu ve kolay ulaşım imkanı sağlayacak.

...