Antalya Büyükşehir Belediyesi, kar yağışı ardından buzlanma meydana gelen Alanya'nın Taşatan Yolu'nda tuzlama çalışması yaptı.
Milattan önce Mısırlıların gemi malzemesi olarak kullandığı, tarihte zenginliğin ve gücün simgesi olan sedir ağacının rehabilitasyonu amacıyla Orman Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen “Karpelli Sedir Tohumu Ekimi” metodu 36 yıldır başarıyla uygulanmaktadır. Haberin Devamı
TÜRSAB(Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği ) Başkanı FiruzBağlıkaya İzmir’de yoğun iş programı içerisinde, TÜRSAB Batı Antalya Bölge Başkanı Rıza Perçin’in kız isteme merasimine katılarak hayırlı bir işe imza attı.
TÜRSAB tarafından düzenlenen ve İzmir turizmini...
019 Türkiye Pist Şampiyonası Süper Grup’ta mücadele eden BOM’un genç sporcularından Yağız Gedik, bu sezon start aldığı 10 yarışın 9’unu kazanarak kendisinin ilk takımın ise 18. Türkiye Şampiyonluğu’nu elde etti.
Borusan Otomotiv Motorsport (B...
0 Yorum