loader
“SIFIR BİR” filmi geliyor

“SIFIR BİR” filmi geliyor

Vizyon için gün sayan “SIFIR BİR” filmi ekibi, hayranlarını daha fazla bekletmedi ve merakla beklenen fragmanı 01.01 tarihinde yayınladı. Adana’daki hayatlarını geride bırakıp İzmir’e yerleşerek oto yıkamacı açan kahramanlarımız burada kendilerini tarafı olmadıkları bir savaşın içinde bulurlar. “Herkes sussa biz susmak” diyen Savaş ve Cihat, dönüşü olmayan bir yola doğru sürüklenirler.

Kadri Beran Taşkın’ın yönettiği “SIFIR BİR” filminden merak edilen fragman yayınlandı. 10 Ocak’ta, CGV Mars Dağıtım aracılığıyla vizyona girecek filmde Savaş Satış ve Onur Akbay’la birlikte Cengizhan Yurdutek, Burak Akyüz, Mehmet Elmas, Hakan Aydın, minik oyuncu Hiro Hami ve Salih İnci rol alıyor.

Müziklerinde Esat Bargun ve Uğur Ateş imzası bulunan “SIFIR BİR” filminin senarist ya da senaristleri tıpkı dizide olduğu bu kez de sır olarak kalıyor ve alışılmışın aksine açıklanmıyor.

Vizyon için gün sayan “SIFIR BİR” filmi ekibi, hayranlarını daha fazla bekletmedi ve merakla beklenen fragmanı yeni yılın ilk gününde 01.01 tarihinde yayınladı. Fragman, sosyal medya gündemine ilk sıradan girdi.

Savaş, Cihat ve Azad; Adana’daki şiddetle dolu hayatlarını geride bırakıp İzmir’e gelerek oto yıkamacı açarlar. Gayrimeşru hayata geri dönmemeye ve ellerine silah almadan yaşamaya kararlıdırlar. Ancak isteseler de istemeseler de belki de kaderleri olan şiddetten kaçamazlar ve girmek istemedikleri bir savaşın tam ortasında bulurlar kendilerini. “Herkes sussa biz susmak” diyerek dönüşü olmayan bir yola doğru sürüklenmelerine mani olamazlar.


Etiketler: SİNEMA SIFIRBİR FRAGMAN KADRİBERANTAŞKIN SANAT TÜRKİYE VİZYON AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Ruhu Kente Dar Gelen Bir Çocuk Çiçekli Balkonlar Öneriyor

Bugün kentte yaşayan pek çoğumuz, bahçeli evlerde doğup büyümüştük. Annelerimiz her bahar tükenmiş zeytinyağı tenekelerini açıp çiçek saksılar yapıyor, içlerine de rengarenk çiçekler dikiyorlardı. Neler yoktu ki, güller, karanfiller, küpeliler, menek...

Balık fotoğrafı yarışmasında kazananlar belli oldu

Türkiye Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçı Birlikleri Sektör Kurulu Başkanı Sinan Kızıltan, Türkiye’de önemli bir balık rezervi olduğunu, bu nedenle kaliteli balığa en uygun fiyatla erişilebildiğini anlattı.

“Türkiye su ürünleri yetiştiriciliğinde dünyad...

Beethoven 250 yaşında

Beethoven 250 yaşında


7 yıl önce Best Haber

Antalya, dünya müzik tarihinin en önemli ve ünlü bestecilerinden Ludwig van Beethoven'i,

doğumunun 250’nci yıl dönümünde, Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlendiği “Muratpaşa’da Sanat

Var” etkinlikleri kapsamında piyanist Buğra Yüksel’in yorumu...