loader
Şekerbank’tan yeni yıla özel günde 8 TL’ den başlayan taksitlerle kredi kampanyası

Şekerbank’tan yeni yıla özel günde 8 TL’ den başlayan taksitlerle kredi kampanyası

Şekerbank, yeni yıla sayılı günler kala bireysel müşterilerine özel kampanya sunuyor. Banka, kampanya kapsamında günde 8 TL’den başlayan taksit seçeneklerinin yanı sıra 3 ay taksit erteleme imkânı da sunuyor.

Şekerbank, bireysel müşterilerinin yeni yıl öncesi her türlü finansman ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olmak amacıyla kredi kampanyası başlattı. Şekerbank’ın yeni yıla özel başlattığı kampanya kapsamında günde 8 TL’den başlayan taksit seçenekleri ile 3 ay taksit erteleme imkânı da sunuluyor.

Kampanyayla ilgili bilgi veren Şekerbank Perakende ve Tarım Bankacılığı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, “Şekerbank olarak ihtiyaç sahiplerine yeni yıla girerken bütçelerini zorlamadan finansman imkânı sunmak istedik. Yeni yıl kredisi kampanyamız ile talep eden müşterilerimize taksit erteleme seçeneği sunarken, düşük tutarlı taksit imkanıyla da ödemelerini rahatça yapma fırsatı sağlayacağız.” dedi.

Şekerbank’ın yeni yıl kampanyası, 31 Aralık 2019 tarihine kadar devam edecek.


Etiketler: ŞEKERBANK KREDİ KAMPANYA 2020 TUĞBAYKUMOĞLU EKONOMİ TÜRKİYE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Türk Telekom'dan deprem bölgesindeki çocuklar için bayram etkinlikleri

Türk Telekom, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hatay’daki çadır kent ve konteyner kentlerde kalan çocuklara özel bir etkinlik organize etti. Türk Telekom’un Ramazan ayı boyunca 5 kentte vatandaşlarla buluşan sosyal ve dijital aktivite tırında, çocuklara ...

Enflasyonda keskin düşüşler göreceğiz

İSTİHDAM ARTIŞI 520 BİNİ GEÇTİ
Ocak ve şubattaki dönemin geride bırakılıp istihdamın daha da artacağı yeni bir döneme girildiğini dile getiren Albayrak, "Sadece mart ve nisanda istihdam artışı 520 bini geçmiş durumda" dedi. Albayrak şöyle devam etti: "Bir ülke ekon...

Ekonomistlerden korkutan uyarı:

TÜİK'in verilerine göre sanayi üretimindeki azalma ve TL'nin değer kaybını değerlendiren ekonomistler yılın ikinci çeyreğinde ekonominin tekrar dip yapabileceği öngörüsünde bulundu.

Ekonomik krize paralel olarak sanayi üretiminde yıllık bazda düşüş sürüyor. T...